Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

Apple reparatie

Is uw iPad, iMac, MacBook of iPhone kapot?

U zou denken dat het niet vaak voor komt dat er een product van Apple sneuvelt, maar schijn bedriegt. Er worden namelijk jaarlijks gigantisch veel schermen van iPhones en iPads vervangen. Nu is het wel zo dat er een groot prijsverschil is tussen de verschillende Apple reparateurs en er ook een verschil is tussen orginele en niet orginele producten. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken, want binnen IT-SKILLS NEDERLAND werken we alleen maar met orginele producten van Apple. 

Hoelang duurt de reparatie zelf?

Indien u bij ons uw Apple product laat repareren kunt u er vanuit gaan dat wij uw Apple product binnen een aanzienlijk snelle tijd goed en vakkundig repareren. Wanneer u uw iPad of iPhone bij ons brengt voor een reparatie, is deze dezelfde dag nog klaar. En wanneer het gaat om een iMac of MacBook reparatie dan neemt de reparatie zo’n twee a 3 dagen in. Kortom u heeft in alle situaties uw Apple product snel terug.

Dan betaal ik zeker veel?

Nee hoor! Dat hangt helemaal van u zelf af. Hoe meer u laat repareren aan uw producten, hoe meer u betaald. Dit is overal hetzelfde uiteraard! U moet wel begrijpen dat een orgineel product meer kost dan een namaak product. En aangezien wij alleen met orginele producten werken van het merk Apple betaald u de normale prijs. Vaak komen hier wel onderzoekskosten bij als wij moet onderzoeken wat er precies gerepareerd moet worden aan het product dat u bij ons inlevert. U betaald echter alleen de onderzoekskosten van €45,- inclusief 21% BTW als niet meteen duidelijk is wat er aan de hand is met het defecte product.

Wat kan ik doen als mijn iMac of MacBook langzaam is?

U kunt er voor kiezen wanneer uw iMac en/of MacBook langzamer is geworden een SSD (solid state drive) in te laten plaatsen. Dit is een nieuwe harde schijf die bijvoorbaat uw iMac of MacBook sneller maakt in combinatie met uw RAM geheugen. Wij kunnen er dan uiteraard ook voor zorgen dat uw huidige bestanden overgezet worden op uw nieuwe SSD schijf. Vaak kiezen onze klanten ervoor om hun 5 a 7 jaar oude iMac of MacBook te laten upgraden door ons. Op deze manier gaat hij weer jaren mee en heeft u niet de hoge kosten om een nieuwe iMac en/of MacBook te hoeven kopen.

Waar kunt u ons bezoeken?

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Waar kunnen wij u mee helpen?

Internet / Netwerk installatie
Printer installatie
Smartphone reparatie
Glasvezel installatie

Antivirussoftware
Back-up maken
Bestanden redden van HDD
Plaatsen van SSD

Een kapot scherm maken
Nieuwe accu / Adapter
Kopen nieuwe laptop

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Wanneer zijn wij open voor u?

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Maandag t/m zondag 
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Op afspraak
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur. En op Maandag, zaterdag en zondag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?