Binnen IT-SKILLS NEDERLAND beschikken wij over een goed uitgeruste computer reparatie afdeling. Binnen deze afdeling werken wij met echte ICT en IT professionals. Zij weten dus exact wat er aan uw laptop, computer, printer, smartphone, iMac of MacBook mankeert.

Ja!! U leest het goed! U kunt dus voor werkelijk iedere computer reparatie bij ons terecht. En wat nog mooier is, is dat alle reparaties binnen 24 uur klaar zijn. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe harde schijf met daarop Windows geïnstalleerd. Of dat wij het scherm van uw iPhone moeten repareren.

Daarnaast beschikken wij over verschillende mogelijkheden om snel contact te leggen met onze ICT Servicedesk. Denk bijvoorbeeld aan een chatbox (rechtsonder op onze website). U kunt ons via de chatbox bereiken op werkdagen van 10:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur in de middag.

computerwinkel

In de afgelopen 7 jaar hebben wij binnen IT-SKILLS NEDERLAND meer dan 4.200 klanten naar tevredenheid geholpen. Wij zijn bekend met alle merken en indien wij iets niet op voorraad hebben, dan wordt ook dat onderdeel binnen 24 uur afgeleverd bij ons, zodat u alsnog binnen 24 uur uw gerepareerde product binnen heeft.

Kom gerust langs binnen ons kantoor aan de julianastraat 41-b in Rhoon Centrum. Of maak een afspraak voor bij u thuis! Wij leveren onze diensten en producten door heel Nederland.

computerwinkel rhoon en poortugaal
 

Geweldig Nieuws! Wij repareren ook Mac producten!

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten Mac reparaties, levering van nieuwe Apple producten, installaties van MacOS software en/of het plaatsen van een SSD schijf. Wij leveren aan zowel bedrijven als consumenten. En alle door ons geleverde producten worden gereedklaar afgeleverd. U leest het goed! U hoeft dus alleen het door u aangekochte Mac product aan te zetten en het werkt. Voor het gereedklaarmaken van uw aangekochte Apple product rekenen wij slechts eenmalig €55,-

Wij kunnen ook indien u een bedrijf, vereniging, organisatie of stichting bent een geheel netwerk aanleggen.

LEES MEER OVER APPLE REPARATIES….

Hanck van Bakergem
Hanck van Bakergem

18:25 17 May 15

IT-Skills Nederland heeft in 2014 een nieuwe website gebouwd voor de Stichting Dreamnight (atthezoo). De website is in vijf talen en wordt in ruim 50 landen bekeken.
Ook gebruiken wij IT-Skills Nederland als Helpdesk… Wij ontvangen dagelijks vele e-mails vanuit de hele wereld daarom is het belangrijk dat IT-Skills ons “on-line” houdt en heel snel eventuele problemen voor ons oplost. Wij hebben hiert goede ervaringen mee.

Bastiaan Rexwinkel
Bastiaan Rexwinkel

09:17 17 May 15

Wij gebruiken IT Skills voor onze webshop, ondersteuning en hosting. Handig om alles onder 1 dak te hebben. Een van de weinigen welke actief met ons mee-dachten m.b.t. vormgeving en inrichting van onze webshop. Tevens zijn wij zeer te spreken over de bereikbaarheid, ook buiten kantooruren.
Door een technische storing was de site offline. Na een App-je duurde het 5 min. en was alles geregeld.

Monique Van Noordt
Monique Van Noordt

20:35 17 May 15

IT-SKILLS heeft voor mij een top website ontworpen die ik nu graag aan mensen laat zien en waar ik trots op ben!
In een korte tijd hebben ze het tip top voor elkaar gekregen.
Ze weten waar ze het over hebben en leggen het goed bij je uit als je het niet snapt.
Ze denken goed met je mee wat goed is voor jou bedrijf en website!

John van Ark
John van Ark

11:28 17 May 15

Mijn computer snel weer gerepareerd en geupdate.
Supergoede betaalbare service

Bert Plaizier
Bert Plaizier

14:54 05 Nov 17

Zeer klantvriendelijk, je wordt snel geholpen, denkt met klant mee.

Bekijk alle beoordelingen

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

BEL ONS! 010-5013222

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 uur tot 12:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323

Routekaart