Julianastraat 41-B, (Centrum Rhoon) / (NIEUWE 2e VESTIGING) Burghse Ring 1 (Burgh-Haamstede)
010 5013222 / 0111 746000
info@it-skills.nl

Computer reparatie(s)

Uw Full Service Internetbureau en computerwinkel

Binnen IT-SKILLS NEDERLAND beschikken wij over een goed uitgeruste computer reparatie afdeling. Binnen deze afdeling werken wij met echte ICT en IT professionals. Zij weten dus exact wat er aan uw laptop, computer, printer, smartphone, iMac of MacBook mankeert.

Ja!! U leest het goed! U kunt dus voor werkelijk iedere computer reparatie bij ons terecht. En wat nog mooier is, is dat alle reparaties binnen 24 uur klaar zijn. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe harde schijf met daarop Windows geïnstalleerd. Of dat wij het scherm van uw iPhone moeten repareren.

Daarnaast beschikken wij over verschillende mogelijkheden om snel contact te leggen met onze ICT Servicedesk. Denk bijvoorbeeld aan een chatbox (rechtsonder op onze website). U kunt ons via de chatbox bereiken op werkdagen van 10:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur in de middag.

In de afgelopen 7 jaar hebben wij binnen IT-SKILLS NEDERLAND meer dan 4.200 klanten naar tevredenheid geholpen. Wij zijn bekend met alle merken en indien wij iets niet op voorraad hebben, dan wordt ook dat onderdeel binnen 24 uur afgeleverd bij ons, zodat u alsnog binnen 24 uur uw gerepareerde product binnen heeft.

Kom gerust langs binnen ons kantoor aan de julianastraat 41-b in Rhoon Centrum. Of maak een afspraak voor bij u thuis! Wij leveren onze diensten en producten door heel Nederland.

computerwinkel rhoon en poortugaal
 

Geweldig Nieuws! Wij repareren ook Mac producten!

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten Mac reparaties, levering van nieuwe Apple producten, installaties van MacOS software en/of het plaatsen van een SSD schijf. Wij leveren aan zowel bedrijven als consumenten. En alle door ons geleverde producten worden gereedklaar afgeleverd. U leest het goed! U hoeft dus alleen het door u aangekochte Mac product aan te zetten en het werkt. Voor het gereedklaarmaken van uw aangekochte Apple product rekenen wij slechts eenmalig €110,-

Wij kunnen ook indien u een bedrijf, vereniging, organisatie of stichting bent een geheel netwerk aanleggen.

LEES MEER OVER APPLE REPARATIES….

Routekaart
Onze bezoekerslocaties:

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111-746000

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Dinsdag t/m vrijdag 09:30 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 uur tot 12:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323