computerhulp op locatie

Heeft u liever computerhulp aan huis?

Al meer dan 10 jaar helpen wij onze klanten met al hun computer en laptop problemen. Wist u dat wij ook bij u thuis of werk langs kunnen komen. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om u te laten helpen op afstand. Wij nemen dan uw laptop of pc over op afstand en lossen zo het computerprobleem voor u op.

Wat zijn de kosten?

Wij rekenen slechts €22,50 om bij u langs te kunnen komen. U dient er wel rekening mee te houden dat er dan nog kosten zullen volgen voor het gedane werk bij u op locatie. Wij rekenen €55,- voor 1 uur arbeid. U rekent bij ons af, middels een iDeal betaallink of contant. Of u ontvangt van ons een factuur en betaald achteraf.

Wat kunt u van ons verwachten op locatie?

Onze medewerker die bij u langskomt is niet zomaar iemand. Deze medewerker heeft zijn of haar HBO Diploma behaald binnen de Informatica. Hij of zij weet dus echt waar ze het over hebben en helpen u daarom ook 100% zeker uit de problemen.

Ook zijn al onze medewerkers op de hoogte van de laatste technologie op het gebied van computers, laptops en eventueel benodigde randapparatuur of software. 

Tijdens deze al voor u en ons vervelende corona periode zal er ook echt rekening gehouden worden met uw gezondheid, indien nodig. En daarbij treffen wij samen met u de benodigde maatregelen.