COVID-19 Nieuws

Vandaag 15-12-2020 t/m 19-01-2021 zijn er nieuwe maatregelen van kracht binnen de locaties van IT-SKILLS NEDERLAND. Dit betekend voor u als consument of zakelijke klant van ons dat u rekening dient te houden met de maatregelen die hieronder vermeld staan.

  1. Het liefst werken wij op afspraak, deze kunt u vooraf maken met onze secretaresse door te bellen naar 010-5013222. Ook kunt u alleen als persoon langskomen aan de balie in ons kantoor om zo een afspraak te kunnen maken met ons.
  2. U dient alleen te komen als u langskomt en niet met uw partner, vriend of kennis. Dit i.v.m het feit dat er maximaal 2 personen op onze locaties aanwezig mogen zijn. Ook mag u niet verder komen dan de ontvangst balie bij binnenkomst.
  3. Indien u uw pc, laptop en/of tablet komt brengen ter reparatie dient u deze achter te laten bij ons en kunt u deze neerleggen op de balie. Wij zullen uw laptop, pc en/of tablet ook weer terug op de balie leggen, zodra u deze weer komt ophalen.
  4. U dient niet langs te komen gedurende de reparatie, indien u meer wilt weten m.b.t uw reparatie kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen door te bellen naar 010-5013222. Of u kunt een WhatsApp bericht sturen naar 010-5013222 (Voeg dit nummer toe aan uw WhatsApp).
  5. U bent verplicht als klant om een mondkapje te dragen indien u bij ons binnen stapt. Indien u dit niet doet dan willen wij van u een geldige reden weten waarom u niks hoeft te dragen.
  6. Alle prijzen, bevindingen en mogelijkheden worden voorafgaand of na een onderzoek met u besproken.
  7. Thuisbezoeken zullen niet mogelijk zijn, alleen in goed overleg.

LET OP! Wij blijven geopend gedurende de lockdown periode, omdat IT-SKILLS NEDERLAND als uitzondering wordt gezien door de overheid. Wij vallen onder de rubrieken; zakelijke dienstverlening en locaties waar onderhoud en reparaties voor consumenten worden verricht. Dit is te na te zien op de website van de rijksoverheid.

IT-SKILLS NEDERLAND kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen aan uw gezondheid. En u dient zich aan bovengenoemde maatregelen te houden. Verder bent u van harte welkom en zullen wij u gewoon blijven helpen en ondersteunen waar mogelijk.