Er is gebleken dat er weer eens een heftig computervirus actief is. En dit keer heeft het virus ook grote bedrijven als TNT en APM(Rotterdamse haven) getroffen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bent u getroffen door het grote computervirus dat vorige week actief was? Of bent u bang als bedrijf of organisatie dat dit u ook zal overkomen?

Wij van IT-SKILLS NEDERLAND kunnen u hiertegen beschermen en leggen graag opnieuw uw bedrijfsnetwerk aan. Wij kunnen ervoor zorgen tegen een relatief lage prijs dat u dit niet kan overkomen.

Wat zijn de kosten?

De kosten om uw computernetwerk veilig te houden van dit soort angstaanjagende en alles vernietigende virussen zijn variërend tussen de €3.000,- en €6.000,-

Wij nemen uw huidige netwerk in kaart en zullen deze opnieuw aanleggen voor u. Dit doen wij terwijl u aan het werk blijft. Wij zullen andere routers aanbrengen die voorzien zijn van verschillende afzonderlijke firewalls. Ook zal uw computernetwerk opgesplitst worden in verschillende sectoren, zodat het onmogelijk is voor een virus als “Wannacry” of dit nieuwe virus van afgelopen week data te wissen binnen uw netwerk.

De kosten bestaan uit arbeid en alle hard- en software die we nodig hebben om uw bedrijfsnetwerk volledig te beschermen. Nogmaals wij maken alles in orde en dat terwijl u door kunt werken.

Wacht niet af tot u ook aan de beurt bent en al uw data wordt gewist. Dit brengt veel meer kosten en schade met zich mee.

Maak direct een afspraak. Wij zijn in 3 werkdagen klaar bij u!

 

 

Categories: Nieuws!

0 thoughts on “Cyberaanval (Gijzelingssoftware)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Related Posts

Nieuws!

Server upgrade van Plesk 12.5.30 naar Plesk Onyx

Wat is er gebeurd? IT-SKILLS NEDERLAND heeft er vandaag dan toch voor gekozen om haar servers te upgraden naar de nieuwe Plesk Onyx omgeving. Dit hebben wij dan ook gedaan! Wat is het voordeel voor Read more...

Nieuws!

Secretaresse gezocht

  Wij zijn momenteel hard op zoek naar een stagiaire die de opleiding MBO-Niveau 4 – Directie Secretaresse of de opleiding MBO-Niveau 3 – Secretaresse. Je komt als stagiaire in een team terecht van ware professionals. Zij zullen Read more...

Nieuws!

Computerhulp thuis of op kantoor

Vanaf vandaag is er de mogelijkheid om vooraf uw afspraak te maken online op onze website. Op de beginpagina (Home) kunt u klikken op afspraak maken en u zal dan doorgestuurd worden naar een  afspraken Read more...