Er is gebleken dat er weer eens een heftig computervirus actief is. En dit keer heeft het virus ook grote bedrijven als TNT en APM(Rotterdamse haven) getroffen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bent u getroffen door het grote computervirus dat vorige week actief was? Of bent u bang als bedrijf of organisatie dat dit u ook zal overkomen?

Wij van IT-SKILLS NEDERLAND kunnen u hiertegen beschermen en leggen graag opnieuw uw bedrijfsnetwerk aan. Wij kunnen ervoor zorgen tegen een relatief lage prijs dat u dit niet kan overkomen.

Wat zijn de kosten?

De kosten om uw computernetwerk veilig te houden van dit soort angstaanjagende en alles vernietigende virussen zijn variërend tussen de €3.000,- en €6.000,-

Wij nemen uw huidige netwerk in kaart en zullen deze opnieuw aanleggen voor u. Dit doen wij terwijl u aan het werk blijft. Wij zullen andere routers aanbrengen die voorzien zijn van verschillende afzonderlijke firewalls. Ook zal uw computernetwerk opgesplitst worden in verschillende sectoren, zodat het onmogelijk is voor een virus als “Wannacry” of dit nieuwe virus van afgelopen week data te wissen binnen uw netwerk.

De kosten bestaan uit arbeid en alle hard- en software die we nodig hebben om uw bedrijfsnetwerk volledig te beschermen. Nogmaals wij maken alles in orde en dat terwijl u door kunt werken.

Wacht niet af tot u ook aan de beurt bent en al uw data wordt gewist. Dit brengt veel meer kosten en schade met zich mee.

Maak direct een afspraak. Wij zijn in 3 werkdagen klaar bij u!

 

 

Categories: Nieuws!

0 thoughts on “Cyberaanval (Gijzelingssoftware)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Related Posts

Nieuws!

Sponsoring Stichting Peuterwerk Albrandswaard

IT-SKILLS NEDERLAND heeft dit jaar “Stichting Peuterwerk Albrandswaard” gesponsord. Zij hadden als stichting op al haar peuterzalen het thema circus en wij dachten laten we dan een Clown laten langskomen in een speeltuin. Zo konden Read more...

Nieuws!

Mac reparatie(s) in Rhoon

Steeds meer consumenten stappen over op een iMac computer of hebben een Apple iPad thuis liggen. En wat helemaal veel voorkomt is dat zij een iPhone in hun bezit hebben. Natuurlijk kan het ook voorkomen Read more...

Nieuws!

Nieuwe website 2017

IT-SKILLS NEDERLAND heeft de afgelopen tijd heel hard gewerkt aan een nieuwe website voor haar organisatie. Dit, omdat wij erachter kwamen dat het voor de bezoekers van onze website en onze klanten erg lastig was Read more...