Er is gebleken dat er weer eens een heftig computervirus actief is. En dit keer heeft het virus ook grote bedrijven als TNT en APM(Rotterdamse haven) getroffen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bent u getroffen door het grote computervirus dat vorige week actief was? Of bent u bang als bedrijf of organisatie dat dit u ook zal overkomen?

Wij van IT-SKILLS NEDERLAND kunnen u hiertegen beschermen en leggen graag opnieuw uw bedrijfsnetwerk aan. Wij kunnen ervoor zorgen tegen een relatief lage prijs dat u dit niet kan overkomen.

Wat zijn de kosten?

De kosten om uw computernetwerk veilig te houden van dit soort angstaanjagende en alles vernietigende virussen zijn variërend tussen de €3.000,- en €6.000,-

Wij nemen uw huidige netwerk in kaart en zullen deze opnieuw aanleggen voor u. Dit doen wij terwijl u aan het werk blijft. Wij zullen andere routers aanbrengen die voorzien zijn van verschillende afzonderlijke firewalls. Ook zal uw computernetwerk opgesplitst worden in verschillende sectoren, zodat het onmogelijk is voor een virus als “Wannacry” of dit nieuwe virus van afgelopen week data te wissen binnen uw netwerk.

De kosten bestaan uit arbeid en alle hard- en software die we nodig hebben om uw bedrijfsnetwerk volledig te beschermen. Nogmaals wij maken alles in orde en dat terwijl u door kunt werken.

Wacht niet af tot u ook aan de beurt bent en al uw data wordt gewist. Dit brengt veel meer kosten en schade met zich mee.

Maak direct een afspraak. Wij zijn in 3 werkdagen klaar bij u!

 

 

Categories: Nieuws!

0 thoughts on “Cyberaanval (Gijzelingssoftware)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Related Posts

Nieuws!

Office 2007 Andere taal na update KB4011086

Gisteren is er bij veel mensen die het product Microsoft Office 2007 op hun pc en/of laptop hebben draaien iets vreemds gebeurd. Na het binnen halen van de update KB4011086 is het zo dat er Read more...

Nieuws!

Mac reparatie(s) in Rhoon

Steeds meer consumenten stappen over op een iMac computer of hebben een Apple iPad thuis liggen. En wat helemaal veel voorkomt is dat zij een iPhone in hun bezit hebben. Natuurlijk kan het ook voorkomen Read more...

Nieuws!

NIEUW Product van de week: Hp SPECTRE X360 13-AE015ND

Er zitten veel innovaties in de HP Spectre x360 13-ae015nd. De laptop combineert hoge prestaties met een gelikt uiterlijk en dat maakt natuurlijk indruk. Wat ten eerste opvalt is de strakke aluminium behuizing, waaronder een Read more...