U kunt nu ook gemakkelijk via IT-SKILLS NEDERLAND uw CAIWAY glasvezel abonnement hieronder afsluiten. Of u kiest ervoor om bij ons langs te komen aan de julianastraat 41-B, 3161 AJ te Rhoon. Wij zullen u ondersteunen waar nodig en daarnaast zijn wij dan ook uw aangewezen aanspreekpunt en monteur.

U dient er rekening mee te houden dat wij eenmalig €22,50 rekenen voor het langskomen bij u thuis of op kantoor. Daarnaast is het zo dat wanneer u door ons uw aansluiting laat doen, wij ook meteen een algehele Wifi dekking plaatsen binnen uw woning. Zo heeft u niet alleen snel internet, maar ook een volledig goed werkende Wifi.

Wij hebben van 23 januari 2018 tot 31 januari 2018 de volgende ACTIE voor nieuwe CAIWAY leden, die via ons CAIWAY aanvragen!
caiway glasvezel

 

Waarom  zou u via ons uw CAIWAY aansluiting aanvragen?

Wanneer u via CAIWAY zelf de aansluiting laat aansluiten heeft u alles bedraad op de begane grond, het voordeel bij ons is dat u geen kabels hoeft door te trekken en u een geheel draadloze glasvezel verbinding heeft en daarnaast een goed werkende Wifi aansluiting. Uiteraard zit er bij ons kosten aan verbonden, kom langs en wij informeren u hier graag over.

Heeft u geen COAX aansluitingen voor meerdere tv’s dan is dat voor ons ook geen probleem en verzorgen wij ook eventuele COAX aansluitingen binnen uw woning. Werkelijk alles is dus mogelijk bij IT-SKILLS NEDERLAND.

Ook is het zo dat wij lokaal gevestigd zijn in Rhoon en u altijd met uw vragen en klachten bij ons terecht kunt.

Nog meer voordelen: Snelle afhandeling van klachten en storingen, uw vertrouwde winkel om de hoek, professionele en ervaren ICT-ers die weten waar zij het over hebben!

  

Direct aanmelden als nieuwe klant van CAIWAY

Hieronder ziet u een aanmeldformulier waar u uzelf als nieuwe klant direct kunt aanmelden. Wij heten u alvast welkom als nieuwe klant en beloven u dat wij u goed van dienst zullen zijn!

* Gelieve naar waarheid in te vullen!

* Wij leveren uitsluitend binnen de regio’s; Schiedam, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal en andere plekken in Nederland.

Routekaart

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

BEL ONS! 010-5013222 OF

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 uur tot 12:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323