Tegenwoordig is het HOT om een glasvezel aansluiting te hebben binnen uw bedrijfsruimte of in uw privé woning. Deze glasvezel aansluiting brengt veel voordelen met zich mee en u beschikt over razend snel internet. IT-SKILLS NEDERLAND heeft in de afgelopen 3 jaar meer dan 260 woningen binnen de gemeente Albrandswaard voorzien van een correct aangesloten glasvezel verbinding.

Er zijn uiteraard meer bedrijven die het graag bij u aan kunnen komen sluiten, maar ik zal u vertellen waarom u voor ons zou moeten kiezen wanneer u besluit alles aan te laten leggen in huis of op kantoor.

Allereerst moet u weten dat wij een draadloos glasvezel netwerk aanleggen. Dit houdt in dat u geen UTP-Kabels door hoeft te trekken door uw kantoor of woning. En CAIWAY zal uw leverancier zijn. IT-SKILLS NEDERLAND zal alleen zorg dragen voor de installatie van uw glasvezelpakket en wij zorgen er ook voor dat u geen kabels hoeft door te trekken door muren of onder de grond.

  

Doormiddel van een door ons geleverde GiGA- router en daarbij krachtige powerline adapters en eventueel als extra optie 1 of meerde Wifi versterkers zorgen wij ervoor dat u van een krachtig, goedwerkende en goed beveiligd glasvezel netwerk kunt genieten.

* Wij leveren uitsluitend binnen de regio’s; Schiedam, Barendrecht, Rhoon en Poortugaal.

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

BEL ONS! 010-5013222

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:15 uur tot 13:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323

Routekaart

ALLE COMPUTER REPARATIES ZIJN DEZELFDE DAG OF BINNEN 1 WERKDAG KLAAR! PRODUCTEN LEVEREN WIJ BINNEN 1 WERKDAG! Sluiten