Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

WordPress Hosting

Gratis WordPress hosting

Voor iedere ondernemer die zijn of haar WordPress website door IT-SKILLS NEDERLAND laat ontwikkelen, rekenen wij het eerste jaar geen kosten voor het hosten van zijn of haar WordPress website en voor het gebruik van zijn of haar e-mailboxen. Je leest het dus goed, het is volledig gratis! Pas het 2e jaar betaald u voor uw WordPress website hosting.

Wat kunt u van ons verwachten?

U als ondernemer kunt van ons verwachten dat wij binnen 1 uur voor u de benodigdheden als bijvoorbeeld het registreren van een domeinnaam en de daarbij horende hosting omgeving inclusief e-mailboxen gereed maken. Ook zullen wij gedurende de ontwikkeling van uw WordPress website zorgen dat er al een logo en wat contactgegevens zichtbaar zijn op het door u gekozen domein. Dit is om te voorkomen dat de website bezoekers niks aantreffen wanneer zij uw domeinnaam intypen op het internet.

Wat ook erg bijzonder is, is dat u van ons onbeperkte data opslag krijgt toegewezen binnen uw hosting omgeving. Dit houdt in dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid mailberichten met bijlage(s), teveel pagina’s en foto’s binnen uw hosting omgeving. 

Kan ik zelf mijn WordPress hosting omgeving beheren?

Ja hoor! Dit kan! Alleen is het wel zo dat wij het zo hebben geregeld dat u ons dient te bellen, e-mailen of whatsappen wanneer u direct een nieuw e-mailadres wil toevoegen binnen uw hosting omgeving. Dit doen wij om eventuele fouten te voorkomen. En u kunt dit zien als een stukje service. Wanneer u de opdracht geeft hiertoe zullen wij alles direct toevoegen. U kunt uiteraard wel uw eigen wachtwoord wijzigen en dus aanmaken.

Uiteraard kunt u ook gewoon inloggen binnen uw eigen WordPress omgeving en daar de benodigde aanpassingen verrichten aan uw WordPress website. Dit staat los van de hosting omgeving!

Waarom voor ons kiezen?

Omdat wij al jaren ervaring hebben met WordPress, zijn wij dus thuis in alles wat u nodig zou moeten hebben met betrekking tot de hosting benodigdheden rondom uw WordPress website. Ook maken wij gebruik van een betrouwbare datacenter. En snelle en goede servers.

IT-SKILLS NEDERLAND is een betrouwbare business to business hostingprovider, die sinds 2010 professionele hosting diensten en producten levert aan bedrijven uit verschillende branches. U kunt dus voor al uw hosting gerelateerde diensten en producten bij ons terecht.

Onze servers waar onze klanten gebruik van maken staan in het datacenter van Iron Mountain te Haarlem, het voormalige EvoSwitch Datacenter.

Afgezien van het feit dat het een van de modernste datacenters in Nederland is en voorzien is van een 24 uurs bewaking, redundante energietoevoer, uitstekende koelinstallaties en een state of the art brandbeveiligingsysteem heeft, is het ook zeer makkelijk te bereiken per auto of met het openbaar vervoer. Verder ligt luchthaven Schiphol op 10 kilometer afstand, zodat ook bezoekers uit het buitenland snel ter plekke kunnen zijn. Indien nodig uiteraard!

hosting datacenter

 

WordPress website verhuizen!

Dit is mogelijk! Onze WordPress specialisten zijn ook hier in thuis. Het komt namelijk vaak voor dat er steeds meer mensen starten met het ontwikkelen van WordPress websites vanuit hun zolderkamer. En deze zogenaamde websitebouwers maken behoorlijk wat fouten en onderhouden het contact met de klant slecht. Of u heeft helaas de ervaring dat de hosting slecht is en uw website en e-mail niet goed werkt.

Wij bieden de mogelijkheid om alles binnen enkele uren naar ons te verhuizen. En mooier nog dit alles doen wij tegen een vergoeding van slechts €250,- exclusief 21% BTW. Dit is eenmalig. En dit is exclusief de kosten voor de hosting en domeinnaam registratie.

Ook bieden wij de 100% garantie dat u bij ons geen uitval zult hebben gedurende de periode dat u uw WordPress website bij ons host. Tenzij er onderhoud plaats vind.

Waar kunt u ons bezoeken?

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Waar kunnen wij u mee helpen?

Internet / Netwerk installatie
Printer installatie
Smartphone reparatie
Glasvezel installatie

Antivirussoftware
Back-up maken
Bestanden redden van HDD
Plaatsen van SSD

Een kapot scherm maken
Nieuwe accu / Adapter
Kopen nieuwe laptop

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Wanneer zijn wij open voor u?

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Maandag t/m zondag 
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Op afspraak
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur. En op Maandag, zaterdag en zondag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?