Uw eigen WordPress website!

Steeds meer en meer ondernemers kiezen ervoor om zelf een website te maken in WordPress. Zij volgen een cursus WordPress voor beginners en gaan erna aan de slag met hun eigen WordPress website of blog.

 Wat wij vanuit IT-SKILLS NEDERLAND vaak zien is dat de ondernemer dan vast komt te zitten op het gebied van kennis en ervaring om zijn of haar website af te kunnen maken. Vaak weten zij niet hoe ze bepaalde functies werkend krijgen of vooral hoe ze hun WordPress blog om kunnen zetten naar een volledig werkende WordPress website.

Vaak komt er toch veel kennis en ervaring bij kijken om zo’n WordPress blog om te kunnen zetten naar een WordPress website. Wij binnen IT-SKILLS NEDERLAND helpen u graag goed op weg met uw eigen website.

Wat kost het?

Uiteraard snappen wij u wanneer u niet zit te wachten op hoge bedragen voor een eerste website. Daarom hebben wij als ware website professionals besloten ons hulp aan te bieden voor slechts €55,- per uur. En wat ook nog eens mooi is, is dat wij u op voorhand kunnen aangeven hoeveel het u in zijn totaliteit gaat kosten.

Zo staat u nooit voor verassingen en weet u direct waar u aan toe bent.

Neem dus direct contact met ons op en overleg met ons wat er mogelijk is.

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10-17 uur
Vanaf 1-09-2017 ook op de zaterdagen geopend van 9-14 uur!

KvK Rotterdam: 24490323

Routekaart