Bent u het ook zat om iedere keer niet verder te kunnen met uw werkzaamheden door het plotseling opkomen van een computer storing of een netwerk probleem binnen uw kantoor. Vaak is het zo dat u dan niet verder kunt met werken en de belangrijke taken die voor die dag of week gepland staan niet kunnen worden afgerond. Dit is erg vervelend en om deze reden bieden wij u onze ICT hulp aan op locatie of zelfs op afstand indien mogelijk.

ICT hulp Rhoon

Hoe gaan wij te werk?

Hieronder ziet u een download optie voor het softwareprogramma, genaamd “TeamViewer”. Dit is het programma dat wij gebruiken om u gemakkelijk op afstand te kunnen helpen met uw computerproblemen. U kunt klikken op het logo van “Teamviewer” en u zult dan doorverwezen worden naar de website van Teamviewer. Hier kunt u gemakkelijk op de groene knop klikken waar op staat “TeamViewer donwloaden”.

Wanneer u er liever voor kiest dat wij bij u langskomen? Dan kunt u gemakkelijk direct een afspraak maken. Wij kunnen dan ook bij u thuis of op kantoor langskomen.

 

hulp op afstand in Rhoon

Wat zijn de kosten voor u?

Wij rekenen voor iedere afspraak € 22,50 aan voorrijkosten. Verder rekenen wij € 55,- per uur voor het oplossen van uw computerproblemen. Wij helpen in principe iedereen binnen de regio Zuid-Holland. Mocht u daarbuiten wonen dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen om zo samen naar een directe oplossing te kijken.

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10-17 uur
Vanaf 1-09-2017 ook op de zaterdagen geopend van 9-14 uur!

KvK Rotterdam: 24490323

Routekaart