Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

Internet

Internet, televisie, telefoon en mobiel

Wij leveren o.a. internet pakketten van KPN, CAIWAY en DELTA. Of het u nu gaat om een totaalpakket of alleen internet bij u thuis. Indien u zelf geen verstand heeft van deze verschillende mogelijkheden en dit liever overlaat aan ons, kunt u een afspraak met ons maken. Wij lopen dan samen met u de verschillende mogelijkheden door en zoeken samen met u het juiste pakket of type internet dat bij u past.

Of u nu kiest voor razendsnelle glasvezel internet van CAIWAY of DELTA of dat u nu kiest voor snel internet van KPN. U kunt voor alles bij ons terecht en IT-SKILLS NEDERLAND ontneemt u alle zorg! En regelt alles van de aanvraag tot de aansluiting bij u thuis. Met zo’n 360 aansluitingen per jaar kunnen wij zeggen dat we het beste kunnen leveren bij u thuis. Zowel prijs technisch als een correcte aansluiting en erg belangrijk een goede, stabiele en snelle internet verbinding.

Wie ondersteunen wij? En waar komen wij?

IT-SKILLS NEDERLAND ondersteund vrijwel iedereen die een internet abonnement heeft of wil aanvragen bij CAIWAY, DELTA of KPN. Mocht u een andere internet provider hebben dan de eerder genoemde aanbieders, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem! Verder ondersteunen wij zowel particulieren en zakelijke klanten.

Geen plaats is ons te ver en wij komen dus overal. Wij hebben 2 bezoekerslocaties momenteel. Kijk onder de pagina contact waar wij zijn gevestigd. Naast deze 2 locaties leveren wij onze diensten en producten door heel Nederland op afspraak. En zijn wij 24/7 bereikbaar via de WhatsApp. Daarnaast kunt u ook met ons bellen of e-mailen tijdens kantoor uren.

Wij leveren ook routers en WiFi versterkers

Vaak is het zo dat het voorkomt dat de internet aanbieders een modem en router in 1 aanbieden aan hun klanten. Echter is het WiFi signaal dan vaak niet sterk genoeg en is het verstandig om een extra router aan te kopen. De routers die wij aanbieden zijn erg goed en voorzien de gehele woning of kantoor van een goede WiFi verbinding. Wij garanderen u dan ook 100% dat het signaal overal goed zal zijn en vertrekken pas wanneer dit ook zo is. Ook is het zo dat u gemakkelijk uw algehele netwerk kunt monitoren en beheren doormiddel van een app.

Wij bieden een all-in-one systeem, waarin een router zit en tevens ook nog eens een sterk WiFi signaal. Informeer naar de mogelijkheden indien u interesse heeft en nooit meer last wilt hebben van een slecht signaal en zwak internet.

KPN, CAIWAY en DELTA

Met al meer dan 10 jaar ervaring met verschillende internet providers, zoals KPN, CAIWAY, TELE2, ZIGGO, UPC en DELTA kunnen wij inmiddels zeggen dat wij echt kennis hebben van de verschillende aansluitingen en apparatuur die zij aanbieden. En doordat wij bijna dagelijks meerdere aansluitingen uitvoeren bij bewoners thuis en bij verschillende kantoren met verschillende oppervlaktes zijn wij in staat om de juiste netwerkinstallaties aan te leggen binnen uw huis of kantoor.

Wij zijn niet zomaar monteurs en servicepartners. Onze medewerkers binnen IT-SKILLS NEDERLAND zijn in het bezit van verschillende diploma’s en certificaten op het gebied van de automatisering en elektro techniek. Dus ook wanneer u een stopcontact te weinig heeft kunnen wij dit direct in orde maken voor u.

Daarnaast komt het vaak voor dat de verschillende internet providers ons inschakelen wanneer zij er zelf niet uitkomen met de door hun aangestuurde monteurs. De afgelopen jaren hebben wij er dan ook veel voor gezorgd dat verschillende klanten die niet tevreden meer waren over hun huidige provider, weer tevreden werden. Of problemen die langdurig stand hielden door onze komst direct werden opgelost. Vaak heeft dit te maken met dat onze medewerkers net iets verder gaan dan de gemiddelde monteur van de desbetreffende internet provider.

Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat wij een erkend service en verkoop partner zijn van KPN, CAIWAY en DELTA! Bel ons dus gerust voor een afspraak bij u thuis of op kantoor.

Waar kunt u ons bezoeken?

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Waar kunnen wij u mee helpen?

Internet / Netwerk installatie
Printer installatie
Smartphone reparatie
Glasvezel installatie

Antivirussoftware
Back-up maken
Bestanden redden van HDD
Plaatsen van SSD

Een kapot scherm maken
Nieuwe accu / Adapter
Kopen nieuwe laptop

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Wanneer zijn wij open voor u?

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Maandag t/m zondag 
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Op afspraak
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur. En op Maandag, zaterdag en zondag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?