Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

Laptop en computer reparatie

Laptop en computer reparatie

Het kan wel eens voorkomen dat uw laptop, tablet en/of computer het begeeft. Natuurlijk zijn wij er dan voor u om u direct te helpen met uw laptop problemen. Wanneer uw laptop toe is aan een reparatie kunt u bij ons langskomen met de desbetreffende laptop. Of het nu gaat om advies, computer hulp, een reparatie of de aankoop van een nieuwe laptop, smartphone, tablet en/of pc. U bent altijd welkom binnen 1 van onze 2 locaties. Wij zijn gevestigd in Rhoon en Burgh-Haamstede! Wij repareren wekelijks zo’n 6 a 10 laptops. 

Voorafgaand aan uw laptop en computer reparatie

Voorafgaand aan uw laptop of reparatie is het zo dat wij altijd eerst het probleem van u te horen krijgen. Daarna geven wij indien mogelijk een directe reactie op hetgeen u heeft beschreven qua laptop of computer probleem. Zo weet u ook meteen wat er aan de hand zou kunnen zijn met uw laptop of computer.

Mochten wij nu niet direct weten wat er aan de hand is, zullen wij eerst onderzoek moeten uitvoeren. Hiervoor brengen wij wel kosten in rekening, zie hieronder beschreven.

Wat voor ons ook belangrijk is is dat u uw NAW gegevens achterlaat bij ons, zodat wij contact gegevens van u hebben en contact met u kunnen opnemen gedurende het onderzoek en reparatie proces met betrekking tot uw laptop of computer reparatie. Zodra wij uw contact gegevens en problematiek hebben opgenomen in ons klantensysteem zullen wij pas starten met het onderzoek en anders direct met de laptop of computer reparatie. De laptop of computer zal in bijna alle situaties dezelfde dag klaar zijn. Let op! Dit is alleen wanneer u hem voor 12:00 uur in de ochtend bij ons heeft gebracht.

Wat is de status van mijn laptop of computer reparatie?

U wordt gedurende het gehele proces van het aannemen van uw laptop of computer tot aan het einde van de reparatie op de hoogte gehouden door ons ICT Support afdeling. Zij bespreken alles vooraf met u met betrekking tot de reparatie. Mocht er bijvoorbeeld onverwachts iets anders uit het onderzoek naar voren komen dan zullen zij dit direct aan u doorgeven en ook de daarbij komende kosten.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor iedere laptop of computer reparatie is uiteraard verschillend, want ieder laptop of computer probleem is niet hetzelfde. Wij hebben voor het uitvoeren van het onderzoek wel de kosten van €45,- inclusief 21% BTW vastgesteld. Deze kosten zijn gebaseerd op het werk dat wij moeten uitvoeren om het laptop probleem te kunnen achterhalen.

Maakt u zich geen zorgen dat wij niet direct de kosten kunnen doorgeven van uw laptop of pc reparatie bij het inleveren van uw laptop of computer. Want voordat wij de laptop of computer reparatie starten, bellen wij u eerst op om zo de kosten met u te bespreken. Zodat u ook weet waar u aan toe bent en niet achteraf voor verassingen komt te staan. Het kan namelijk in sommige situaties flink oplopen en vooral als er producten besteld moeten worden die gebruikt worden voor uw reparatie. 

Ben ik mijn laptop of computer weken kwijt?

Nee hoor! U bent in het ergste geval uw laptop of computer 1 a 2 werkdagen kwijt. In 30% van de situaties bent u uw laptop of computer 1 werkdag kwijt aan ons. En meestal wanneer u de laptop of computer in de ochtend voor 12:00 uur bij ons brengt is deze dezelfde dag nog klaar!

Waar kunt u ons bezoeken?

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Waar kunnen wij u mee helpen?

Internet / Netwerk installatie
Printer installatie
Smartphone reparatie
Glasvezel installatie

Antivirussoftware
Back-up maken
Bestanden redden van HDD
Plaatsen van SSD

Een kapot scherm maken
Nieuwe accu / Adapter
Kopen nieuwe laptop

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Wanneer zijn wij open voor u?

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Maandag t/m zondag 
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Op afspraak
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur. En op Maandag, zaterdag en zondag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?