Laptop reparatie(s)

Heeft u een kapotte laptop? Of functioneerd hij niet meer naar wens?

Onze 2 vestigingen zijn uitgerust met een complete servicedesk waar u dagelijks terecht kunt voor al uw laptop problemen. Het is de bedoeling dat u langskomt bij ons met uw laptop, zodat wij u direct kunnen helpen met uw laptop probleem. Wij garanderen u dat wij uw laptop probleem dezelfde dag nog kunnen oplossen en in uiterste gevallen kan dit 1 werkdag langer duren.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u ons belt zullen wij met u de situatie waarin u zich bevind direct met u bespreken en u zo wegwijs maken over wat u kunt doen. In bijna alle situaties wordt u dan alsnog verzocht om even bij ons langs te komen met uw laptop. Zodat wij de laptop kunnen zien en eventueel een onderzoek naar het probleem kunnen starten.

Daarom is het verstandig om direct naar ons toe te komen met uw laptop, zodat u geen tijd verliest onnodig. Uw laptop zal worden ingenomen met uw goedkeuring voor onderzoek indien dit nodig is om het daadwerkelijke probleem te achterhalen. Binnen 1 a 2 uur zullen wij u terugbellen met de uitkomst van het onderzoek en bespreken wij samen met u de mogelijkheden die bij uw laptop passen. Voor het onderzoek rekenen wij eenmalig €45,- en deze direct bij het achterlaten van uw laptop voldaan te worden.

 

Een onderzoek! Is dit echt nodig?

Wanneer u zelf achter het echte probleem bent gekomen en u weet zelf zeker wat er aan de hand is met uw laptop of wat u gedaan wilt hebben aan uw laptop! Dan rekenen wij geen onderzoekskosten. Dit wordt samen bepaald met 1 van onze medewerkers binnen de servicedesk. Wij kunnen dan direct de prijs noemen van de dienst of product die u bij ons afneemt. Kom dus gerust langs!

 

Waar kan ik langskomen? Of komen jullie langs?

U kunt onder de contactpagina binnen deze website vinden waar u onze computerwinkels kunt vinden. Houdt er rekening mee dat sommige van onze vestigingen op afspraak zijn geopend. Ook kunt er voor kiezen dat wij bij u langskomen op locatie. Dit laatste kan uiteraard in overleg met ons.