Mac4me is een onderdeel van IT-SKILLS NEDERLAND. Mac4me.nl is ontstaan uit onze liefde voor Apple. De eigenaar van IT-SKILLS NEDERLAND werkt al vanaf het allereerste moment met de Mac computer en kent alle fijne kneepjes van de Mac computer.

U kunt bij ons terecht voor verschillende mac reparaties, bijvoorbeeld: iPhone reparaties, macbook reparaties, iMac reparaties en ga zo maar door..

mac reparaties rhoon

Steeds meer consumenten stappen over op een iMac computer of hebben een Apple iPad thuis liggen. En wat helemaal veel voorkomt is dat zij een iPhone in hun bezit hebben. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat deze genoemde producten kapot gaan. Of dit nu komt door een kapot scherm, een kapotte accu, een software storing of een defecte harde schijf. Wij kunnen u bij alles helpen en ook dan is vaak alles binnen 1 a 2 werkdagen verholpen en werkt alles weer naar behoren.Geweldig Nieuws! Wij repareren ook Mac producten!

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten Mac reparaties, levering van nieuwe Apple producten, installaties van MacOS software en/of het plaatsen van een SSD schijf. Wij leveren aan zowel bedrijven als consumenten. En alle door ons geleverde producten worden gereedklaar afgeleverd. U leest het goed! U hoeft dus alleen het door u aangekochte Mac product aan te zetten en het werkt. Voor het gereedklaarmaken van uw aangekochte Apple product rekenen wij slechts eenmalig €55,-

Wij kunnen ook indien u een bedrijf, vereniging, organisatie of stichting bent een geheel netwerk aanleggen.

Wij leveren de allernieuwste software tegen zeer lage prijzen met garantie!

Dit betekend dat u minder betaald voor Office voor Mac in vergelijking met andere aanbieders op het internet. Alle software die wij leveren m.b.t Apple producten zijn origineel en worden doormiddel van een door Apple erkende productkey geïnstalleerd.

Wij kunnen u garanderen dat u goedkoper uit bent dan elders. Neem contact met ons op! Er gelde ook speciale prijsafspraken voor bedrijven die meerdere licenties nodig hebben.

SSD voor uw iMac

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook een SSD schijf kunnen plaatsen in een iMac computer? Uiteraard kunnen wij dit! Dit doen wij tegen een prijs van slechts €55,- en dit is exclusief het overzetten van bestanden en foto’s. Hier betaald u apart voor. Ook de kosten voor een SSD schijf zijn variërend en hiervoor dient u ons even te bellen of u kunt langskomen bij ons op kantoor.

Hanck van Bakergem
Hanck van Bakergem

18:25 17 May 15

IT-Skills Nederland heeft in 2014 een nieuwe website gebouwd voor de Stichting Dreamnight (atthezoo). De website is in vijf talen en wordt in ruim 50 landen bekeken.
Ook gebruiken wij IT-Skills Nederland als Helpdesk… Wij ontvangen dagelijks vele e-mails vanuit de hele wereld daarom is het belangrijk dat IT-Skills ons “on-line” houdt en heel snel eventuele problemen voor ons oplost. Wij hebben hiert goede ervaringen mee.

Bastiaan Rexwinkel
Bastiaan Rexwinkel

09:17 17 May 15

Wij gebruiken IT Skills voor onze webshop, ondersteuning en hosting. Handig om alles onder 1 dak te hebben. Een van de weinigen welke actief met ons mee-dachten m.b.t. vormgeving en inrichting van onze webshop. Tevens zijn wij zeer te spreken over de bereikbaarheid, ook buiten kantooruren.
Door een technische storing was de site offline. Na een App-je duurde het 5 min. en was alles geregeld.

Monique Van Noordt
Monique Van Noordt

20:35 17 May 15

IT-SKILLS heeft voor mij een top website ontworpen die ik nu graag aan mensen laat zien en waar ik trots op ben!
In een korte tijd hebben ze het tip top voor elkaar gekregen.
Ze weten waar ze het over hebben en leggen het goed bij je uit als je het niet snapt.
Ze denken goed met je mee wat goed is voor jou bedrijf en website!

John van Ark
John van Ark

11:28 17 May 15

Mijn computer snel weer gerepareerd en geupdate.
Supergoede betaalbare service

Bert Plaizier
Bert Plaizier

14:54 05 Nov 17

Zeer klantvriendelijk, je wordt snel geholpen, denkt met klant mee.

Bekijk alle beoordelingen

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

BEL ONS! 010-5013222

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 uur tot 12:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323

Routekaart