Mac4me is een onderdeel van IT-SKILLS NEDERLAND. Mac4me.nl is ontstaan uit onze liefde voor Apple. De eigenaar van IT-SKILLS NEDERLAND werkt al vanaf het allereerste moment met de Mac computer en kent alle fijne kneepjes van de Mac computer.

U kunt bij ons terecht voor verschillende mac reparaties, bijvoorbeeld: iPhone reparaties, macbook reparaties, iMac reparaties en ga zo maar door..

mac reparaties rhoon

Steeds meer consumenten stappen over op een iMac computer of hebben een Apple iPad thuis liggen. En wat helemaal veel voorkomt is dat zij een iPhone in hun bezit hebben. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat deze genoemde producten kapot gaan. Of dit nu komt door een kapot scherm, een kapotte accu, een software storing of een defecte harde schijf. Wij kunnen u bij alles helpen en ook dan is vaak alles binnen 1 a 2 werkdagen verholpen en werkt alles weer naar behoren.Geweldig Nieuws! Wij repareren ook Mac producten!

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten Mac reparaties, levering van nieuwe Apple producten, installaties van MacOS software en/of het plaatsen van een SSD schijf. Wij leveren aan zowel bedrijven als consumenten. En alle door ons geleverde producten worden gereedklaar afgeleverd. U leest het goed! U hoeft dus alleen het door u aangekochte Mac product aan te zetten en het werkt. Voor het gereedklaarmaken van uw aangekochte Apple product rekenen wij slechts eenmalig €55,-

Wij kunnen ook indien u een bedrijf, vereniging, organisatie of stichting bent een geheel netwerk aanleggen.

Wij leveren de allernieuwste software tegen zeer lage prijzen met garantie!

Dit betekend dat u minder betaald voor Office voor Mac in vergelijking met andere aanbieders op het internet. Alle software die wij leveren m.b.t Apple producten zijn origineel en worden doormiddel van een door Apple erkende productkey geïnstalleerd.

Wij kunnen u garanderen dat u goedkoper uit bent dan elders. Neem contact met ons op! Er gelde ook speciale prijsafspraken voor bedrijven die meerdere licenties nodig hebben.

SSD voor uw iMac

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook een SSD schijf kunnen plaatsen in een iMac computer? Uiteraard kunnen wij dit! Dit doen wij tegen een prijs van slechts €55,- en dit is exclusief het overzetten van bestanden en foto’s. Hier betaald u apart voor. Ook de kosten voor een SSD schijf zijn variërend en hiervoor dient u ons even te bellen of u kunt langskomen bij ons op kantoor.

Routekaart

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

BEL ONS! 010-5013222 OF

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 uur tot 12:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323