Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

Nieuwe laptop nodig?

Nieuwe laptop nodig?

Heeft u een nieuwe laptop nodig? Dan bent u bij ons op het juiste adres. IT-SKILLS NEDERLAND heeft voor iedereen verschillende soorten laptops in haar assortiment. Of u nu op zoek bent naar een HP, ASUS of ander merk.

Verder bieden wij ook printers en software aan in onze webshop. Kortom u kunt voor alles terecht bij ons in de webshop. En vind u een product dat niet in onze webshop staat, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Hoe snel kunnen wij leveren?
Wij leveren onze producten voornamelijk binnen 24 uur en in sommige gevallen wanneer er vroeg is besteld kunnen wij het dezelfde dag nog leveren aan onze klanten.

Wat is het verschil tussen ons en andere leveranciers?
Er is een heel groot verschil tussen ons en andere leveranciers. Wij leveren indien u hiervoor kiest een laptop en/of pc gereedklaar bij u af. Dit wil zeggen dat wij u niet alleen het product verkopen en dan tot ziens! Wij maken alles in orde voor u. Dit wil zeggen dat u de laptop ook zonder alle fabriekssoftware afgeleverd krijgt. Ook stellen wij alles voor u in, zodat u direct aan de slag kunt, wanneer u de nieuwe laptop opstart. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen dat wij bestanden voor u overzetten van uw oude laptop naar uw nieuwe laptop.

Welke leveranciers hebben wij?
Wij hebben dezelfde leveranciers als een MediaMarkt, Coolblue of anderen. Dit zijn betrouwbare leveranciers en leveren snel aan ons, waardoor wij ook snel aan u kunnen uitleveren.

Wij kennen IT-SKILLS NEDERLAND nog niet!
Wees gerust, wanneer u het niet vertrouwd kunt ook 1 van onze vestigingen bezoeken. Bekijk in Google of op onze website wanneer en waar u terecht kunt met al uw vragen. Daarnast kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Denk aan telefonisch, WhatsApp en per e-mail.

Link naar onze webshop

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als nieuwe klant van IT-SKILLS NEDERLAND.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?