Over ons

Wie zijn wij?

IT-SKILLS NEDERLAND is een IT-Bedrijf dat inmiddels al meer dan 10 jaar actief is op het gebied van Automatisering en Informatisering.

Wij leveren producten en diensten aan zowel particulieren en zakelijke klanten. Of u nu een printer, laptop, tablet en/of smartphone wilt aankopen of laten repareren! U kunt bij ons voor dit alles terecht.

Inmiddels heeft IT-SKILLS NEDERLAND meer dan 52.000 klanten naar tevredenheid geholpen binnen en buiten Nederland. Wij zijn in het bezit van 2 vestigingen. Er zit er 1 in Rhoon en 1 in Burgh-Haamstede.

Kom gerust langs en maak kennis met de velen mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Wat onderscheidt ons van de concurrenten?

Wat ons onderscheidt van de anderen binnen dezelfde branche, is dat wij onze focus niet alleen maar leggen op het verdienen van geld. Service en kwaliteit staat bij ons heel hoog! Ik zal een voorbeeld schetsen hieronder:

Medewerker MediaMarkt en Coolblue: Goedendag, kan ik u ergens mee helpen?
Klant: Hallo, ik ben op zoek naar een laptop om mee te mailen, telebankieren en zo nu en dan wat op te zoeken op het internet.

Medewerker MediaMarkt en Coolblue: Daar kan ik u mee helpen, wij hebben deze laptop momenteel staan, die perfect aansluit bij uw wensen. En is niet al te duur, sterker nog hij is in de aanbieding. Nu voor €899,- en is normaliter €1.100,- en voor €60,- heeft u er Microsoft Office bij en krijgt u een virusprogramma het eerste jaar GRATIS!
Klant: Ok! Heeft u ook iets in een lagere prijsklasse, want ik vind dit nog al duur! En hoe kan ik mijn bestanden overzetten van mijn oude laptop naar de nieuwe laptop. En hoe kan ik mijn e-mailberichten overzetten naar de nieuwe laptop? 

Medewerker MediaMarkt en Coolblue: In een lagere prijsklasse heb ik wel laptops, maar die raad ik u niet aan. Zijn behoorlijk traag en dan komt u in de problemen met andere programma’s die u aangaf nodig te hebben voor bijvoorbeeld e-mail. U kunt gemakkelijk zelf de bestanden overzetten als u er een externe HDD bijneemt. Deze kost €90,- en e-mail kunt heel makkelijk zelf doen via uw internetprovider.
Klant: Ok!

 

Nu de keiharde waarheid: Wat de MediaMarkt en Coolblue u niet vertellen is dat het allemaal net iets anders werkt. Laten we beginnen met de informatie vanuit de klant. De klant geeft aan te willen E-mailen, telebankieren en zo nu en dan iets te willen opzoeken op het internet. Dus niets bijzonders lijkt mij en er is dus geen reden om een dure laptop te nemen. Het kan ook een prijsklasse lager denkend aan een laptop van rond de €499,- a €599,- bijvoorbeeld. 

Daarnaast begint de medewerker over een Microsoft Office pakket en dit is dan bedoeld voor het programma Outlook om te kunnen e-mailen. €60,- klinkt mooi, maar is het niet, want dit is de prijs per jaar! Een laptop gebruikt u gemiddeld in de situatie van de klant uitgaande zo’n 8 a 10 jaar. Laten we even uitgaan van 8 jaar dan kost het Microsoft Office pakket u na 8 jaar €480,-

Dat is best duur vind u zelf niet! Dan hebben we nog de virusscanner die u bij hun het eerste jaar GRATIS krijgt. Het jaar daar op staat u voor een verassing. En komen er dus kosten achteraf. Iets wat u liever eerder wist lijkt ons.

En dan de bestanden overzetten kost u dan ineens een apparaat van €90,-
U weet alleen nog niet hoe het werkt en wat u ermee kunt. En dan als laatste wordt u verteld dat uw huidige internetprovider u kan helpen met uw e-mail over te zetten naar uw nieuwe laptop. Dit is echter helemaal niet waar! Uw huidige internetprovider is namelijk niet verantwoordelijk voor het back-uppen van uw e-mailbox en helemaal niet het overzetten van uw e-mail. Zij kunnen u alleen, maar vertellen hoe u het zou kunnen doen. Maar dan moet u het zelf doen. En dat kan deze klant juist niet.

Kortom u bent zoals wij zeggen, commercieel goed geholpen en u bent in zijn totaliteit nu €1.049 kwijt en u loopt als klant de MediaMarkt/Coolblue uit met een laptop in een doos en een externe HDD.

 

Nu zoals het bij IT-SKILLS NEDERLAND gaat: 

Medewerker IT-SKILLS NEDERLAND: Goedendag, kan ik u ergens mee helpen?
Klant: Hallo, ik ben op zoek naar een laptop om mee te mailen, telebankieren en zo nu en dan wat op te zoeken op het internet.

Medewerker IT-SKILLS NEDERLAND: Daar kan ik u hopelijk mee helpen, wij hebben deze laptop momenteel staan, die perfect aansluit bij uw wensen. Wij hebben verschillende merken en laptops in verschillende prijsklasse. Als u even plaats neemt dan ga ik even voor u een selectie maken. Wilt u wat drinken terwijl u wacht?
Klant: Ok! Is goed! Doe maar een glaasje water. 
Medewerker IT-SKILLS NEDERLAND: Komt eraan.

Medewerker IT-SKILLS NEDERLAND: Het is gelukt om een laptop te vinden, waarvan wij denken dat hij bij uw wensen aansluit. De uitkomst is een laptop van het merk HP en kost momenteel €549,-

U had het ook over e-mailen en daar kan ik u voor een eenmalig bedrag van €140,- u het programma Microsoft Outlook aanbieden, hier zit dan ook Outlook bij inbegrepen. En wat ik u verder aanraad te nemen i.v.m. de veiligheid tijdens het surfen op het internet en met name uw telebankieren is een anti-virusprogramma voor €45,- per jaar.

En tot slot betaald u bij ons voor het overzetten van de bestanden en het gereed klaarmaken van uw e-mail en het overzetten van uw e-mail eenmalig €70,- 

Klant: Ok! Dus zoals ik het goed begrijp, maken jullie alles in orde voor mij, zodat ik direct door kan met mijn dagelijkse bezigheden.
Medewerker IT-SKILLS NEDERLAND: Dat klopt! De levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen en u dient de oude laptop vandaag of uiterlijk morgen af te geven bij ons. Dit om de bestanden over te zetten en alles in te stellen voor u.
Klant: Ok! Duidelijk! Maak maar in orde.

Kortom u bent zoals wij zeggen, commercieel en informatief goed geholpen en u bent in zijn totaliteit nu €804,- kwijt en u loopt als klant tevreden en voldaan onze winkel uit. Plus u heeft het gevoel dat u de juiste informatie heeft ontvangen en u heeft niets meer zelf te doen, buiten dat u uw oude laptop hoeft langs te brengen bij ons.

 

Kortom u mag zelf kiezen voor wat u kiest, wij willen het alleen maar meegeven!