Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

Prestashop Webshop

Prestashop webshop laten maken!

Het komt in Nederland al jaren voor dat ondernemers ervoor kiezen om hun webshop te laten maken in Prestashop. Dit, omdat Prestashop al jaren een goedwerkende CMS (eigen beheer systeem) heeft. Deze is behoorlijk gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. De webshop heeft dan ook de mogelijkheid om een professioneel thema te kiezen en aan te kopen. Zodat uw webshop er professioneel uitziet. Ook is het mogelijk om doormiddel van duizenden modules de webshop uit te breiden met verschillende functionaliteiten. Er zit een facturatie, voorraad en catalogus systeem ingebouwd. 

Prestashop laten maken

Zijn er externe koppelingen mogelijk met uw winkels?

Het is uiteraard mogelijk om door ons verschillende koppelingen te laten ontwikkelen, die er voor zorgen dat uw winkelvoorraad en producten automatisch worden bijgehouden. En dit real-time! Hier gaat het dan om maatwerk.

Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van dit soort API koppelingen en bouwen in een mum van tijd voor u de juiste koppeling op maat. Zo heeft u minder werk aan het bijhouden van uw online webwinkel.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Wij zijn al vanaf het allereerste uur bekend met Prestashop. Zodra dit professionele E-Commerce platform in Nederland terecht kwam, zijn wij direct hiermee begonnen met nog 2 andere partijen. Doordat wij er vroeg bij waren kennen wij iedere techniek en weten wij alle in en outs binnen Prestashop. Daarnaast is het ook zo dat u bij ons alles onder kunt brengen met betrekking tot uw Prestashop webshop. Of het hier nu gaat om de hosting, onderhoud, marketing (SEO) en ontwikkeling.

Wat zijn de kosten voor een Prestashop?

De kosten voor een professionele webwinkel ontwikkeld in Prestashop zijn verschillend per webshop en de prijs is afhankelijk van wat u er als ondernemer allemaal in wilt hebben. U begrijpt natuurlijk wel dat wanneer wij externe koppelingen moeten bouwen dat dit meer kosten met zich meebrengt. Alles is bespreekbaar met 1 van onze Prestashop Specialisten. Neem dus contact op en wij vertellen u wat het gaat kosten.

Waar kunt u ons bezoeken?

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Waar kunnen wij u mee helpen?

Internet / Netwerk installatie
Printer installatie
Smartphone reparatie
Glasvezel installatie

Antivirussoftware
Back-up maken
Bestanden redden van HDD
Plaatsen van SSD

Een kapot scherm maken
Nieuwe accu / Adapter
Kopen nieuwe laptop

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Wanneer zijn wij open voor u?

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Maandag t/m zondag 
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Op afspraak
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur. En op Maandag, zaterdag en zondag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?