Julianastraat 41-B, (Centrum Rhoon) / (NIEUWE 2e VESTIGING) Burgshe Ring 1 (Burgh-Haamstede)
010 5013222 / 0111 746000
info@it-skills.nl

Server upgrade van Plesk 12.5.30 naar Plesk Onyx

Uw Full Service Internetbureau en computerwinkel

Server upgrade van Plesk 12.5.30 naar Plesk Onyx

Wat is er gebeurd?

IT-SKILLS NEDERLAND heeft er vandaag dan toch voor gekozen om haar servers te upgraden naar de nieuwe Plesk Onyx omgeving. Dit hebben wij dan ook gedaan!

Wat is het voordeel voor u als hosting klant bij ons?

 Betere beveiliging op uw e-mailbox en webhosting omgeving
 Verbeterde SSL
 Nieuwe MySQL versie
 Nieuwe PHP versie
 Een snellere hosting omgeving
 Verbeterde mail omgeving

Wat zijn de kosten voor u?

Wij begrijpen dat u er niet echt op zit te wachten om extra kosten te hebben ieder jaar. Daarom hebben wij besloten om nu eenmalig deze kosten in rekening te brengen. en ze lekker laag te houden. De kosten worden nader bekend gemaakt per e-mail. U heeft dan ook de mogelijkheid om de bestelling direct in gang te zetten en te betalen. U ontvangt na betaling keurig een factuur van ons per e-mail.

LET OP! Indien u gebruik maakt van een verouderde versie van Microsoft Outlook, raden wij u ook aan om te upgraden naar Microsoft office 2016. Onze nieuwe serveromgeving werkt het prettigst met de nieuwe omgeving van Microsoft Office 2016 pro plus. Deze mogen wij u aanbieden voor slechts eenmalig €180,- inclusief 21% btw i.p.v. €258,-

Wij zetten ook alle mailberichten, contactpersonen voor u over. En of u nu een iMac of Windows pc heeft, maakt voor ons niet uit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*