VOLG HET LAATSTE NIEUWS OP ONZE NIEUWSPAGINA!
010-5013222 (ALGEMEEN NUMMER) / 06-21644470 (WHATSAPP)
INFO@IT-SKILLS.NL

SSL Certificaat voor websites

Uw vertrouwde ICT partner 24/7 support

IT-SKILLS NEDERLAND levert verschillende soorten SSL Certificaten aan iedereen die voor een veilige website of webshop wil gaan. Daarbij  is het ook zo dat het vandaag de dag heel belangrijk is om een SSL Certificaat beveiliging te hebben voor uw website of webshop. Het helpt namelijk ook om meer vertrouwen te wekken bij uw website bezoekers.

Al onze SSL Certificaten zijn afkomstig van de betrouwbare leverancier Comodo. Comodo levert al jaren de SSL Certificaten die bijna overal zichtbaar zijn online. Er zijn uiteraard meer leveranciers, maar wij binnen IT-SKILLS NEDERLAND hebben er voor gekozen om het duidelijk en simpel te houden voor zowel de leverancier en de eindgebruiker.

SSL Certificaat

Wat doen wij voor u?

Wanneer u bij ons een SSL Certificaat besteld dan zullen wij deze binnen 10 minuten aan u leveren per e-mail. U kunt er dan voor kiezen dat wij deze voor u installeren op het door u aangegeven domein.

Wat zijn de kosten?

Wanneer u bij IT-SKILLS NEDERLAND een certificaat besteld heeft u binnen enkele minuten uw SSL Certificaat in handen. Deze worden per e-mail verstuurd naar het door u opgegeven
e-mailadres. Ook installeren wij het SSL Certificaat voor u, indien u dit wenst. En dit allemaal voor slechts € 109,85 of u kiest ervoor het door ons aangeleverde SSL Certificaat zelf te installeren dan liggen de kosten op € 15,- per jaar.

U betaald € 94,85 bij ons om het Certificaat te installeren en configureren op uw domein.

Mocht u bij ons al het eerste jaar € 109,85 hebben betaald voor het SSL Certificaat + installatie dan betaald u het eerst volgende jaar erop slechts € 55,- voor de verlenging.

Op welke systemen kunnen wij het SSL Certificaat voor u installeren?

Wij kunnen overweg met verschillende “ControlPanels”, denk aan bijvoorbeeld: Plesk en Direct Admin


Onze bezoekerslocaties

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111-746000

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl Recensies van winkel IT-SKILLS Nederland op www.computerwinkels.nl Recensies van winkel IT-SKILLS Nederland op www.telecomdienstverleners.nl

Openingstijden

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by