Sterk WiFi voor thuis of kantoor

Het beste WiFi systeem dat er is!

Na jarenlange ervaring met verschillende soorten WiFi systemen, kunnen wij u nu 100% zekerheid bieden. Met het DECO Mesh systeem van TP-Link garanderen wij u overal in huis een perfect WiFi signaal en een uitstekende internet snelheid overal. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Waarom geen sterke router?

De reden dat wij u het WiFi systeem van TP-Link aanbieden is, omdat dit systeem ten opzichte van een sterke router veel meer en betere mogelijkheden bied. Denk aan bijvoorbeeld een groter bereik qua signaal. En ook behaald u nog steeds een hoge internet snelheid over het WiFi netwerk. Bijna net zoveel als bekabeld. 

Verder is het zo dat u via een app op uw smartphone ieder apparaat kunt monitoren en wordt u goed beschermd doormiddel van een data protect shield. Kortom met de DECO Homeset van TP-Link bent u gewoon nu en in de toekomst klaar.

Geen bekabeling nodig!

U hoeft geen bekabeling door te trekken. Dat is het fijne aan dit mooie WiFi systeem dat wij komen installeren. Dus bent u ook van plan om draadloos TV en Internet door het gehele huis te hebben? Bel dan naar ons! Alles kan binnen 1 a 2 werkdagen voor u gereedklaar zijn.