VOLG HET LAATSTE NIEUWS OP ONZE NIEUWSPAGINA!
010-5013222 (ALGEMEEN NUMMER) / 06-21644470 (WHATSAPP)
INFO@IT-SKILLS.NL

ICT Support

Uw vertrouwde ICT partner 24/7 support

Goedwerkende ICT is essentieel voor uw bedrijf. Wij beheren uw ICT voor een vast bedrag per maand en ontzorgen uw ICT.

Of u nu een bedrijf, organisatie, vereniging of nou juist een zzp-er bent, u heeft altijd te maken met 1 of meerdere laptops of computers binnen uw onderneming. U gebruikt deze laptop of pc vaak voor verschillende doeleinden binnen uw onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van e-mailberichten, het bezoeken van websites, webwinkels en andere websites. Maar ook andere belangrijke zaken, zoals uw boekhouding en het opstellen en verwerken van documenten.

Kortom u gebruikt uw laptop en/of pc intensief voor de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden. Des te meer is het belangrijk dat u deze laptop of pc goed onderhoud. Veel ondernemers nemen helaas deze taak niet erg serieus op en gaan pas echt stappen ondernemen als de laptop of pc kuren gaat vertonen.

Wij binnen IT-SKILLS NEDERLAND raden alle gebruikers van laptops en pc’s aan om deze hard- en software goed te onderhouden. U kunt dit zelf doen of u kiest ervoor om ons dit te laten doen!

Het team binnen IT-SKILLS NEDERLAND staat voor u klaar om u al uw ICT zorgen te ontnemen, zodat u zich bezig kunt houden met waar u goed in bent. Wij bieden hier dan ook flexibele ICT Onderhoudscontracten voor aan.

Inmiddels onderhoud IT-SKILLS NEDERLAND zo’n 578 bedrijven op het gebied van informatisering en automatisering. DIt bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  1. Dagelijkse Back-up van al uw bestanden en e-mailboxen
  2. Het beschermen van uw laptop(s) en pc’s
  3. Stofvrij houden van uw laptop(s) of pc’s
  4. ICT Hulp bij problemen met uw laptop(s) en pc’s
  5. Maar ook het direct vervangen van uw defecte pc of laptop
 

Het voordeel bij ons is dat wij direct beschikbaar zijn en u direct zullen helpen, wanneer u ons maar nodig heeft. Daarnaast zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Zie hieronder alle voordelen van een ICT/IT onderhoudscontract bij ons:

  1. Onze helpdesk is direct beschikbaar en helpt u direct met uw probleem
  2. 24/7 bereikbaar, indien nodig
  3. Wij zijn te bereiken via 1 van onze vaste telefoonnummers, whatsapp, messenger en e-mail. Ook hebben wij 2 vestigingen waar u ons altijd kunt vinden en u altijd binnen kunt komen wandelen
  4. Echte ervaren ICT/IT professionals
  5. Wij bezorgen dezelfde dag nog nieuwe hard-en software

Mocht u na het lezen van deze informatie interesse hebben in ons onderhoudscontract? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

Onze bezoekerslocaties

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111-746000

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl Recensies van winkel IT-SKILLS Nederland op www.computerwinkels.nl Recensies van winkel IT-SKILLS Nederland op www.telecomdienstverleners.nl

Openingstijden

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by