Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

Uw Computer Magazine Online

Uw Computer Magazine Online

Binnenkort zal IT-SKILLS NEDERLAND haar eerste “Online Computer Magazine” bekend online bekend maken. Het magazine gaat “Computer Skills” heten en wij zijn momenteel hard bezig met de ontwikkeling van het online platform voor onze straks trouwe abonnees.

Het online computer magazine zal het volgende met u delen qua informatie:

  1. Nieuws!
  2. Ondernemer Uitgelicht (Iedere maand wordt er een lokale ondernemer uitgelicht)
  3. Beste aankoop (Er wordt maandelijks aangegeven welke laptop, tablet en/of computer wij u aanbevelen te kopen)
  4. Onze diensten
  5. Wat te doen? (Hier wordt uitgelegd hoe u bepaalde handelingen zelf gemakkelijk kunt uitvoeren, zodat u geld kunt besparen)
  6. Kortingen (voor in onze vestigingen)
  7. Onze webshop

Kortom het is een echte aanrader voor diegene die zo nu en dan wel eens tegen verschillende computerproblemen aanloopt en niet altijd direct naar de computerwinkel toe wil gaan. En ook iets zelf wil proberen. En mocht u dan toch wel naar ons toe komen met uw computerprobleem, dan heeft u ook kortingen op onze diensten en producten. Het kan u een hoop geld besparen op jaarbasis!

Hoe is dit ontstaan?
Het initiatief is ontstaan doordat wij steeds vaker verschillende vragen krijgen zowel telefonisch als in onze winkel over bepaalde problemen die zich voordoen bij onze klanten met betrekking tot hun computer, laptop, tablet en mobiel. En ook is ons duidelijk dat er nog steeds veel mensen niet helemaal thuis zijn binnen Windows 10.

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn maandelijks €9,95 en zal automatisch geincasseerd worden van uw rekening, zodat u er niet naar hoeft om te kijken. U gaat het abonnement aan voor een jaar. En u kunt het abonnement opzeggen 1 maand voor de afloop datum van het abonnement.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?