IT-SKILLS NEDERLAND heeft de afgelopen jaren flink ervaring op gedaan binnen de wereld van cybercriminaliteit. Wij hebben heel wat tijd gestoken in het achterhalen van de verschillende methodes die de cybercriminelen gebruiken om uw data voor zich te winnen. Of nog belangrijker hoe ze vandaag de dag te werk gaan om uw ICT activiteiten de baas te zijn. Zij leggen uw pc, laptop of zelfs gehele computernetwerk stil door virussen te ontwikkelen die gemakkelijk per e-mail naar u toe worden verstuurd. Het kan ook op andere manieren, denk bijvoorbeeld aan uw internet of een slecht geïnstalleerde firewall.

Ook is het zo dat de internet cybercriminelen gebruik maken van slecht geprogrammeerde websites, webshops en serververbindingen. U maakt wellicht ook gebruik van zogenoemde website formulieren, bijvoorbeeld; aanvraagformulieren, aanmeldformulieren en contactformulieren. Bijna 88% van alle websites en webshops maken hier gebruik van. Het is niet fout om deze formulieren te gebruiken, maar u moet ze wel goed beveiligen.

Dan hebben we nog de data binnen uw bedrijf en/of organisatie. De vraag vanuit ons is dan ook vaak; Hoe bewaard u al uw data? Wij horen vaak dat er geen back-up wordt gemaakt van alle data!

Veel bedrijven en organisaties vergeten dit te doen of hebben er geen zin in. Of denken zelfs dat het hun toch niet overkomt een inbraak op hun bedrijfsgegevens. En dan is het ineens te laat!

En als laatste zien we veel bedrijven en organisaties die geen gebruik maken van een degelijk antivirusprogramma. Dit is echt het stomste wat u kunt doen.

Wij zijn al deze veel voorkomende problemen liever een stapje voor. Vandaar dat we EasyBlue 1.0 hebben gelanceerd voor u.

U hoeft zich met EasyBlue 1.0 als ondernemer geen zorgen meer te maken. EasyBlue 1.0 is een algemeen pakket dat u alleen kunt afnemen bij IT-SKILLS NEDERLAND. Wanneer u kiest voor EasyBlue 1.0 kiest u voor een volledig pakket aan optimale bedrijfsveiligheid.

EasyBlue 1.0 bestaat uit de volgende producten en diensten:
– Norton Security 1 jaar (tot maximaal 10 pc’s)
– Data opslag voor 1 jaar op een externe server (dagelijkse back-up)
– SSL certificaat voor uw website of webshop (tot maximaal 3 websites)
– 2x per jaar een algemene computer onderhoud (tot maximaal 10 pc’s)
– ICT helpdesk 24/7 op afstand en eventueel op locatie (Voor eventuele ICT problemen die zich voor zullen doen)

Al het bovengenoemde kost u slechts €1.200,- exclusief 21% btw per jaar. En EasyBlue 1.0 is ieder jaar opzegbaar minimaal 1 maand voor het einde van de overeenkomst.

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

BEL ONS! 010-5013222

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:15 uur tot 13:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323

Routekaart

ALLE COMPUTER REPARATIES ZIJN DEZELFDE DAG OF BINNEN 1 WERKDAG KLAAR! PRODUCTEN LEVEREN WIJ BINNEN 1 WERKDAG! Sluiten