IT-SKILLS NEDERLAND heeft de afgelopen jaren flink ervaring op gedaan binnen de wereld van cybercriminaliteit. Wij hebben heel wat tijd gestoken in het achterhalen van de verschillende methodes die de cybercriminelen gebruiken om uw data voor zich te winnen. Of nog belangrijker hoe ze vandaag de dag te werk gaan om uw ICT activiteiten de baas te zijn. Zij leggen uw pc, laptop of zelfs gehele computernetwerk stil door virussen te ontwikkelen die gemakkelijk per e-mail naar u toe worden verstuurd. Het kan ook op andere manieren, denk bijvoorbeeld aan uw internet of een slecht geïnstalleerde firewall.

Ook is het zo dat de internet cybercriminelen gebruik maken van slecht geprogrammeerde websites, webshops en serververbindingen. U maakt wellicht ook gebruik van zogenoemde website formulieren, bijvoorbeeld; aanvraagformulieren, aanmeldformulieren en contactformulieren. Bijna 88% van alle websites en webshops maken hier gebruik van. Het is niet fout om deze formulieren te gebruiken, maar u moet ze wel goed beveiligen.

Dan hebben we nog de data binnen uw bedrijf en/of organisatie. De vraag vanuit ons is dan ook vaak; Hoe bewaard u al uw data? Wij horen vaak dat er geen back-up wordt gemaakt van alle data!

Veel bedrijven en organisaties vergeten dit te doen of hebben er geen zin in. Of denken zelfs dat het hun toch niet overkomt een inbraak op hun bedrijfsgegevens. En dan is het ineens te laat!

En als laatste zien we veel bedrijven en organisaties die geen gebruik maken van een degelijk antivirusprogramma. Dit is echt het stomste wat u kunt doen.

Wij zijn al deze veel voorkomende problemen liever een stapje voor. Vandaar dat we EasyBlue 1.0 hebben gelanceerd voor u.

U hoeft zich met EasyBlue 1.0 als ondernemer geen zorgen meer te maken. EasyBlue 1.0 is een algemeen pakket dat u alleen kunt afnemen bij IT-SKILLS NEDERLAND. Wanneer u kiest voor EasyBlue 1.0 kiest u voor een volledig pakket aan optimale bedrijfsveiligheid.

EasyBlue 1.0 bestaat uit de volgende producten en diensten:
– Norton Security 1 jaar (tot maximaal 10 pc’s)
– Data opslag voor 1 jaar op een externe server (dagelijkse back-up)
– SSL certificaat voor uw website of webshop (tot maximaal 3 websites)
– 2x per jaar een algemene computer onderhoud (tot maximaal 10 pc’s)
– ICT helpdesk 24/7 op afstand en eventueel op locatie (Voor eventuele ICT problemen die zich voor zullen doen)

Al het bovengenoemde kost u slechts €1.200,- exclusief 21% btw per jaar. En EasyBlue 1.0 is ieder jaar opzegbaar minimaal 1 maand voor het einde van de overeenkomst.

[paytium name=”IT-SKILLS.NL” description=”EasyBlue 1.0″ amount=”1452,00″ customer_details=”true” button_label=”Bestel direct!”]
[paytium_total label=”Start now!” /]
[/paytium]

Hanck van Bakergem
Hanck van Bakergem

18:25 17 May 15

IT-Skills Nederland heeft in 2014 een nieuwe website gebouwd voor de Stichting Dreamnight (atthezoo). De website is in vijf talen en wordt in ruim 50 landen bekeken.
Ook gebruiken wij IT-Skills Nederland als Helpdesk… Wij ontvangen dagelijks vele e-mails vanuit de hele wereld daarom is het belangrijk dat IT-Skills ons “on-line” houdt en heel snel eventuele problemen voor ons oplost. Wij hebben hiert goede ervaringen mee.

Bastiaan Rexwinkel
Bastiaan Rexwinkel

09:17 17 May 15

Wij gebruiken IT Skills voor onze webshop, ondersteuning en hosting. Handig om alles onder 1 dak te hebben. Een van de weinigen welke actief met ons mee-dachten m.b.t. vormgeving en inrichting van onze webshop. Tevens zijn wij zeer te spreken over de bereikbaarheid, ook buiten kantooruren.
Door een technische storing was de site offline. Na een App-je duurde het 5 min. en was alles geregeld.

Monique Van Noordt
Monique Van Noordt

20:35 17 May 15

IT-SKILLS heeft voor mij een top website ontworpen die ik nu graag aan mensen laat zien en waar ik trots op ben!
In een korte tijd hebben ze het tip top voor elkaar gekregen.
Ze weten waar ze het over hebben en leggen het goed bij je uit als je het niet snapt.
Ze denken goed met je mee wat goed is voor jou bedrijf en website!

John van Ark
John van Ark

11:28 17 May 15

Mijn computer snel weer gerepareerd en geupdate.
Supergoede betaalbare service

Bert Plaizier
Bert Plaizier

14:54 05 Nov 17

Zeer klantvriendelijk, je wordt snel geholpen, denkt met klant mee.

Bekijk alle beoordelingen

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

BEL ONS! 010-5013222

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 uur tot 12:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323

Routekaart