Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

Veilig thuiswerken tijdens de Corona Crisis

Veilig thuiswerken tijdens de Corona Crisis

Thuiswerken is het mantra in deze tijden van Corona. Maar niet iedereen heeft een professionele thuiswerkplek. Waar moet u op letten bij thuiswerken? En hoe zit het met de zorgplicht van de werkgever bij de inrichting van de thuiswerkplek?

Dit zijn allemaal vragen die u uzelf moet stellen wanneer u plotseling thuis moet gaan werken van uw werkgever. En zeker als dit voor langere tijd is. En hier geen we helaas wel vanuit. Waar de een beschikt over een volledig ingericht thuiskantoor, zit de ander aan de keukentafel. Dat roept vragen op over wat een goede werkplek precies inhoudt. En over de plichten van de werkgever.

Ons lijkt het allereerst erg belangrijk dat u in een veilige omgeving uw werk kunt uitvoeren. En dan bedoelen wij dat uw thuisnetwerk goed beveiligd zal zijn tegen phishing, malware, spyware en eventuele hackers aanvallen. Vaak wordt er door de werkgever gevraagd of u zelf in het bezit bent van een computer en/of laptop. En in sommige gevallen zorgt de werkgever ervoor dat u de benodigdheden aangereikt krijgt.

Wat nou als u zelf moet zorgen voor een goede thuiswerk omgeving? Rustig maar, wij zijn er!
Wij kunnen u helpen met het inrichten van een veilige omgeving binnen uw woning. Denk hierbij aan het leveren van hard- en software die er voor zorgen dat u in een prima staat verkeerd om te kunnen werken. Wij kunnen binnen 24 uur ervoor zorgen dat u een goede internetverbinding, goede anti-virussoftware, een goede pc of laptop en de juiste software thuis heeft.

Kortom u kunt het allemaal uitbesteden aan ons.

Wat kunnen wij leveren aan ZZP-ers, Freelancers en midden klein bedrijven?
Voor deze doelgroep hebben wij het zo geregeld dat er forse kortingen gelden voor o.a. software, denk hierbij aan bijvoorbeeld; Microsoft Office 2019, Norton Internet Security 2020 en Windows 10 upgrade en installaties.

Ook op de aankoop van een nieuwe laptop, pc of printer zijn flinke kortingen te verkrijgen. Wij leveren all soorten merken en kunnen een totale werplek binnen 1 dag voor u geregeld en ingericht hebben.

Neem contact met ons op door te bellen naar 010-5013222 en informeer naar de velen mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?