Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

Website Hosting bij IT-SKILLS

Website Hosting bij IT-SKILLS

Website hosting Rhoon

Bij IT-SKILLS NEDERLAND kunt u gerust uw Website Hosting onderbrengen. Wist u dat IT-SKILLS NEDERLAND jaarlijks duizenden euro’s investeert in de veiligheid en betrouwbaarheid van haar web,- en mailservers.

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?

Omdat wij al jaren ervaring hebben met WordPress, zijn wij dus thuis in alles wat u nodig zou moeten hebben met betrekking tot de hosting benodigdheden rondom uw WordPress website. Ook maken wij gebruik van een betrouwbare datacenter. En snelle en goede servers.

IT-SKILLS NEDERLAND is eenĀ betrouwbare business to business hostingprovider, die sinds 2010 professionele hosting diensten en producten levert aan bedrijven uit verschillende branches. U kunt dus voor al uw hosting gerelateerde diensten en producten bij ons terecht.

Onze servers waar onze klanten gebruik van maken staan in het datacenter van Iron Mountain te Haarlem, het voormalige EvoSwitch Datacenter.

Afgezien van het feit dat het een van de modernste datacenters in Nederland is en voorzien is van een 24 uurs bewaking, redundante energietoevoer, uitstekende koelinstallaties en een state of the art brandbeveiligingsysteem heeft, is het ook zeer makkelijk te bereiken per auto of met het openbaar vervoer. Verder ligt luchthaven Schiphol op 10 kilometer afstand, zodat ook bezoekers uit het buitenland snel ter plekke kunnen zijn. Indien nodig uiteraard!

hosting datacenter

Wilt u er zeker van zijn dat uw data veilig is en blijft? Dan kunt u het beste direct een overstap in gang laten zetten door ons. Wij helpen u direct bij het migreren van uw website, e-mail en eventuele andere data van uw huidige server naar 1 van onze web,- en mailservers. Wacht dus niet langer en stap over naar ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?