IT-SKILLS NEDERLAND ontwikkeld al jaren verschillende soorten websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor zijn 329 vaste hosting kanten. Wij zorgen ervoor dat al hun zakelijke e-mail- en dataverkeer op de juiste wijze verstuurd en ontvangen wordt. Ook houden wij hun website, webshop en/of webapplicaties online.

U betaald bij ons €1.200,- exclusief 21% BTW voor de ontwikkeling van een website of webshop? Dit is inclusief 1 jaar Hosting en domeinregistratie en inclusief 1 jaar SSL Certificering. Wanneer u voor 5 december 2017 een website of webshop laat maken door ons, ontvangt u een Playstation 4 cadeau inclusief FIFA18 en extra controller.

gratis website

Hoe gaan wij te werk?

De eerste stap is dat u contact met ons opneemt om zo uw wensen aan ons uit te leggen. Vervolgens zullen wij u direct vertellen of het mogelijk is hetgeen u wenst te realiseren. Zodat u direct weet waar u aan toe bent bij ons en wat u kunt verwachten.

Indien u als antwoord krijgt dat het project haalbaar is, willen wij graag samen met u een datum prikken voor een afspraak bij ons op kantoor. Of bij u op locatie.

Zodra wij elkaar weer ontmoeten op de afgesproken datum, zullen wij het een en ander met u doornemen m.b.t. het besproken project. Dan worden vervolgens direct nog enkele zaken toegevoegd of afgestreept en kunnen wij u direct een correcte prijsopgave overhandigen. En daarnaast zullen wij in overleg met u ook de realisatietermijn vaststellen.

Wanneer alles besproken is en wederzijds overeengekomen, zullen wij alle gemaakte afspraken zwart op wit naar u toesturen, zodat u deze kunt ondertekenen. Wij stellen als eis dat er 50% van het totaal afgesproken bedrag betaald wordt na het onderteken van de overeenkomst tussen beide partijen. De overige 50% zal moeten worden betaald bij oplevering van het algehele project.

Het is gebleken dat onze werkwijze de afgelopen jaren goed werkt. En er geen misverstanden kunnen ontstaan tussen beide partijen. Wij gaan namelijk voor een langdurige samenwerking.

Wat kunnen wij u bieden?

Wanneer onze klanten kiezen voor IT-SKILLS NEDERLAND dan is dat zo, omdat wij gewoonweg alles kunnen bieden wat u nodig heeft om goed van start te kunnen gaan met uw nieuwe website, webshop, uw hosting activiteiten en/of webapplicatie.

Al onze klanten houden er van om alles bij 1 bedrijf onder te brengen, indien mogelijk! Dit om het overzicht te bewaken.

U kunt bij ons het volgende afnemen op het gebied van web ontwikkeling:

  • Hosting en domeinregistratie (Binnen 15 minuten bent u online actief)
  • Een nieuwe website
  • CMS (WordPress)
  • Een nieuwe webshop (Prestashop, Magento en WooCommerce)
  • Online webapplicatie(s)
  • Mobiele website
  • Grafische vormgeving en Lay-out

Wilt u graag ons gedane werk bekijken voorafgaand aan een afspraak met ons? Dit kan!

Wat u moet doen is ons even bellen of mailen en vragen naar onze portfolio, zodat wij deze door kunnen mailen naar u. Wij hebben er bewust voor gekozen ons portfolio niet op de website te plaatsen. Er zijn namelijk veel concurrenten die onze ideeën en creaties stelen. Aangezien wij voor een uniek eindresultaat zorgen en dit willen waarborgen voor u als klant hebben wij ervoor gekozen dat u eerst dient te bellen met ons, daarna ontvangt u ons gedane werk binnen enkele uren in uw e-mailbox.

Bekijk hier enkele door ons ontwikkelde websites:  voorbeelden van gemaakte websites

Hanck van Bakergem
Hanck van Bakergem

18:25 17 May 15

IT-Skills Nederland heeft in 2014 een nieuwe website gebouwd voor de Stichting Dreamnight (atthezoo). De website is in vijf talen en wordt in ruim 50 landen bekeken.
Ook gebruiken wij IT-Skills Nederland als Helpdesk… Wij ontvangen dagelijks vele e-mails vanuit de hele wereld daarom is het belangrijk dat IT-Skills ons “on-line” houdt en heel snel eventuele problemen voor ons oplost. Wij hebben hiert goede ervaringen mee.

Bastiaan Rexwinkel
Bastiaan Rexwinkel

09:17 17 May 15

Wij gebruiken IT Skills voor onze webshop, ondersteuning en hosting. Handig om alles onder 1 dak te hebben. Een van de weinigen welke actief met ons mee-dachten m.b.t. vormgeving en inrichting van onze webshop. Tevens zijn wij zeer te spreken over de bereikbaarheid, ook buiten kantooruren.
Door een technische storing was de site offline. Na een App-je duurde het 5 min. en was alles geregeld.

Monique Van Noordt
Monique Van Noordt

20:35 17 May 15

IT-SKILLS heeft voor mij een top website ontworpen die ik nu graag aan mensen laat zien en waar ik trots op ben!
In een korte tijd hebben ze het tip top voor elkaar gekregen.
Ze weten waar ze het over hebben en leggen het goed bij je uit als je het niet snapt.
Ze denken goed met je mee wat goed is voor jou bedrijf en website!

John van Ark
John van Ark

11:28 17 May 15

Mijn computer snel weer gerepareerd en geupdate.
Supergoede betaalbare service

Bert Plaizier
Bert Plaizier

14:54 05 Nov 17

Zeer klantvriendelijk, je wordt snel geholpen, denkt met klant mee.

Bekijk alle beoordelingen

Onze bezoekerslocatie:

Julianastraat 41-B
3161AJ te Rhoon
E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl

BEL ONS! 010-5013222

ICT Helpdesk

Voor onze zakelijke klanten met een ICT onderhoudscontract zijn wij 24 uur telefonisch bereikbaar.

Sluit dus een ICT onderhoudscontract bij ons af!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 17:15 uur. Wij zijn ook op de zaterdagen geopend van 09:00 tot 13:30 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 uur tot 12:30 uur op doordeweekse dagen.

KvK Rotterdam: 24490323

Routekaart