VOLG HET LAATSTE NIEUWS OP ONZE NIEUWSPAGINA!
010-5013222 (ALGEMEEN NUMMER) / 06-21644470 (WHATSAPP)
INFO@IT-SKILLS.NL

Website laten maken?

Uw vertrouwde ICT partner 24/7 support

IT-SKILLS NEDERLAND ontwikkeld al jaren verschillende soorten websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor zijn 329 vaste hosting kanten. Wij zorgen ervoor dat al hun zakelijke e-mail- en dataverkeer op de juiste wijze verstuurd en ontvangen wordt. Ook houden wij hun website, webshop en/of webapplicaties online.   Hoe gaan wij te werk? De eerste stap is dat u contact met ons opneemt om zo uw wensen aan ons uit te leggen. Vervolgens zullen wij u direct vertellen of het mogelijk is hetgeen u wenst te realiseren. Zodat u direct weet waar u aan toe bent bij ons en wat u kunt verwachten. Indien u als antwoord krijgt dat het project haalbaar is, willen wij graag samen met u een datum prikken voor een afspraak bij ons op kantoor. Of bij u op locatie. Zodra wij elkaar weer ontmoeten op de afgesproken datum, zullen wij het een en ander met u doornemen m.b.t. het besproken project. Dan worden vervolgens direct nog enkele zaken toegevoegd of afgestreept en kunnen wij u direct een correcte prijsopgave overhandigen. En daarnaast zullen wij in overleg met u ook de realisatietermijn vaststellen. Wanneer alles besproken is en wederzijds overeengekomen, zullen wij alle gemaakte afspraken zwart op wit naar u toesturen, zodat u deze kunt ondertekenen. Wij stellen als eis dat er 50% van het totaal afgesproken bedrag betaald wordt na het onderteken van de overeenkomst tussen beide partijen. De overige 50% zal moeten worden betaald bij oplevering van het algehele project. Het is gebleken dat onze werkwijze de afgelopen jaren goed werkt. En er geen misverstanden kunnen ontstaan tussen beide partijen. Wij gaan namelijk voor een langdurige samenwerking. Wat kunnen wij u bieden? Wanneer onze klanten kiezen voor IT-SKILLS NEDERLAND dan is dat zo, omdat wij gewoonweg alles kunnen bieden wat u nodig heeft om goed van start te kunnen gaan met uw nieuwe website, webshop, uw hosting activiteiten en/of webapplicatie. Al onze klanten houden er van om alles bij 1 bedrijf onder te brengen, indien mogelijk! Dit om het overzicht te bewaken. U kunt bij ons het volgende afnemen op het gebied van web ontwikkeling:
  • Hosting en domeinregistratie (Binnen 15 minuten bent u online actief)
  • Een nieuwe website
  • CMS (WordPress)
  • Een nieuwe webshop (Prestashop, Magento en WooCommerce)
  • Online webapplicatie(s)
  • Mobiele website
  • Grafische vormgeving en Lay-out
Wilt u graag ons gedane werk bekijken voorafgaand aan een afspraak met ons? Dit kan! Wat u moet doen is ons even bellen of mailen en vragen naar onze portfolio, zodat wij deze door kunnen mailen naar u. Wij hebben er bewust voor gekozen ons portfolio niet op de website te plaatsen. Er zijn namelijk veel concurrenten die onze idee├źn en creaties stelen. Aangezien wij voor een uniek eindresultaat zorgen en dit willen waarborgen voor u als klant hebben wij ervoor gekozen dat u eerst dient te bellen met ons, daarna ontvangt u ons gedane werk binnen enkele uren in uw e-mailbox.

Onze bezoekerslocaties

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111-746000

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl Recensies van winkel IT-SKILLS Nederland op www.computerwinkels.nl Recensies van winkel IT-SKILLS Nederland op www.telecomdienstverleners.nl

Openingstijden

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Dinsdag t/m vrijdag
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?
Powered by