Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

WordPress Marketing

WordPress Marketing en SEO

Het is belangrijk om naast het feit dat u een WordPress website heeft ook Marketing en SEO toe te passen op uw website. Zonder deze belangrijke factoren zal uw website niet voor u werken. U wilt tenslotte toch ook dat uw website u geld op levert?

Om te zorgen dat uw WordPress website het maximale bereikt online dient u met van alles rekening te houden. Denk hierbij aan goed leesbare teksten, snel laadbare foto’s, correcte omschrijvingen en duidelijke titels. En om niet te vergeten de juiste URL’s bij de juiste pagina’s. Dit zijn slechts enkele kenmerken van een goed presterende website. Als we dit combineren met andere toepasbare technieken en functionaliteiten, komt u hoog in de zoekmachines en andere online kanalen.

Facebook, Instagram en WordPress

Wanneer wij het hebben over een betere online zichtbaarheid, hebben wij het ook over het inzetten van verschillende social media kanalen in combinatie met uw WordPress website. Onze SEO specialisten zullen uw facebook, instagram en indien nodig youtube profiel volledig onder handen nemen. En deze profielen koppelen wij uiteraard aan uw website. Dit doen wij doormiddel van verschillende intergraties binnen uw WordPress Dashboard, zodat wij deze ten aller tijden kunnen blijven wijzigen. Het is namelijk belangrijk dat dit wordt bijgehouden en u de bereikte positie kunt blijven behouden in de Google resultaten.

Daarnaast is het zo dat de hoeveelheid bezoekers en volgers van uw social media accounts in combinatie met de bezoekers die vanuit Google komen een grote impact zullen hebben op uw online naamsbekendheid. Het is tenslotte erg belangrijk dat u en uw bedrijf gezien blijven worden. Wij zullen gerichte advertenties plaatsen, die de juiste doelgroep aan zal spreken.

Wij laten uw WordPress website scoren in Google

Wanneer wij klaar zijn met het optimaliseren van uw WordPress website zal u meteen zien dat dit zijn vruchten afwerpt. De resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar. Na al die jaren is er een hoop veranderd binnen de SEO wereld. Er zijn veel SEO-Specialisten die beweren dat zij u op de eerste plek kunnen krijgen, maar wij zijn het daar niet mee eens. Want dit zou betekenen dat wanneer u een bloemist bent en u staat op de eerste plek er nog een bloemist vraagt om haar op de eerste plek te krijgen, u er weer vanaf zou moeten. En dit terwijl jullie allebei voor dezelfde SEO campagne betalen.

We houden even het voorbeeld van de bloemist aan. Wij denken namelijk dat iedere bloemist uniek is en als wij aan iedere bloemist die wij helpen zullen vragen zoektermen op te schrijven, dan zullen zij allemaal grotendeels verschillende zoektermen opschrijven. En ons doel is het om diegene hoog te plaatsen onder de door haar of zijn gekozen zoekterm. Uiteraard zijn wij er om u te ondersteunen en helpen de juiste keuzes te maken. Vaak is het zo dat wij u dan na enkele dagen en weken op de eerste pagina zullen krijgen. En dan begint het toepassen van onze zoekwoorden-checklist. Door deze volledig toe te passen is gebleken dat wij snel groeien qua positie met uw WordPress website. Vaak bereiken onze klanten positie nummer 1 in Google, maar ook vaak positie nummer 2 en 3.

Wij zeggen ook vaak dat het niet de kunst is om hoog te scoren in Google, maar het meer een kunst om deze goede posities vast te houden. Dit levert veel meer op en blijft langdurig resultaten boeken.

WordPress Marketing

Mijn bedrijf in Google!

Mijn bedrijf is een prachtige tool binnen Google, waar u als ondernemer goed gebruik van kunt maken en uw bedrijf goed kunt uitlichten. Tegenwoordig is het zo dat je posten, foto’s, locaties, openingstijden, belangrijke berichten, producten en reviews kunt weergeven. Wij hebben gemerkt dat dit een enorme impact heeft binnen de zoekmachine resultaten. Dus is dit onderdeel voor u en ons onmisbaar binnen de SEO campagne.

Het is uiteraard wel belangrijk dat u professionele foto’s en mooie productfoto’s plaatst of dat u dit door ons laat verzorgen. U concurrent doet namelijk waarschijnlijk hetzelfde. En het is aan ons om eruit te springen tegenover de concurrent. Neem snel contact met ons op, wij helpen u goed op weg!

Waar kunt u ons bezoeken?

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Waar kunnen wij u mee helpen?

Internet / Netwerk installatie
Printer installatie
Smartphone reparatie
Glasvezel installatie

Antivirussoftware
Back-up maken
Bestanden redden van HDD
Plaatsen van SSD

Een kapot scherm maken
Nieuwe accu / Adapter
Kopen nieuwe laptop

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Wanneer zijn wij open voor u?

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Maandag t/m zondag 
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Op afspraak
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur. En op Maandag, zaterdag en zondag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?