Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

WordPress Website

WordPress website(s)

Een WordPress website laten maken? Onze WordPress kampioenen zijn een bewezen succes op het gebied van WordPress Webdesign en ontwikkeling. Al meer dan 587 bedrijven, organisaties en verenigingen hebben door ons een website laten maken. Het is niet voor niks dat zij voor ons kiezen. Met al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van WordPress kunnen wij zeggen dat we alle in en outs van dit prachtige CMS beheersen. Of het nu gaat om het onderhoud, hosting en ontwikkeling. Bij ons bent u op het juiste adres voor een professioneel uitziende WordPress website op maat.

Wat kunt u van ons verwachten? Nazorg!

Wanneer u bij IT-SKILLS NEDERLAND een WordPress website laat maken kunt er vanuit gaan dat wij een website maken die voldoet aan alle eisen en wensen die u bij ons neerlegt. U kunt verwachten van ons dat we u na de ontwikkeling van uw eigen website niet laten vallen. Wij blijven u graag ondersteunen. Ook leren wij u om te gaan met uw eigen nieuwe WordPress website.

Ook is het zo dat wij vaak te horen krijgen van onze klanten dat zij de vorige website bouwer nauwelijks tot niet konden benaderen voor allerlei vragen met betrekking tot de door hem ontwikkelde WordPress website. Bij ons krijgt u een contactpersoon toegewezen die u tijdens kantoor uren kunt bereiken via de WhatsApp, e-mail en telefoon. Of u komt gewoon langs bij ons.

Kan ik zelf mijn WordPress website aanpassen?

Ja hoor! WordPress is momenteel het meest gebruikersvriendelijke CMS (content management systeem) ter wereld. Dit betekend dat meer dan 88% van alle websites wereldwijd ontwikkeld worden in WordPress. Het is namelijk ook nog eens zo dat er een eigen beheer omgeving aan vast hangt die u erg gemakkelijk zelf kunt benaderen voor het wijzigen van teksten en foto’s. Het mooie is dat wij u bij het afnemen van een WordPress website een training aanbieden over deze eigen beheer omgeving. Na zo’n training kunt u er zeker van zijn dat u zelf alles binnen uw website kunt wijzigen. U wordt een ware WordPress kampioen!

Leveringstermijn van mijn WordPress website

Afhankelijk van hoe groot de WordPress website gaat worden qua inhoud zullen wij in samenspraak met u de oplever datum vooraf bespreken. Gemiddeld hebben wij toch wel zo’n 2 a 3 weken nodig om een verbluffend resultaat neer te zetten.

Wat moet ik aanleveren?

U dient als nieuwe klant zelf het een en ander aan te leveren bij ons. Dit is begrijpelijk voor beide partijen, want anders hebben wij geen materiaal om de WordPress website te kunnen ontwikkelen. Denk hierbij aan foto’s en teksten. Uiteraard kunt u dit alles ook door ons laten verzorgen. Wij zijn in het bezit van een professionele fotograaf en tekstschrijvers. Ook zijn onze grafische vormgevers er om een prachtig webdesign neer te zetten binnen uw nieuwe WordPress website.

Waar kunt u ons bezoeken?

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Waar kunnen wij u mee helpen?

Internet / Netwerk installatie
Printer installatie
Smartphone reparatie
Glasvezel installatie

Antivirussoftware
Back-up maken
Bestanden redden van HDD
Plaatsen van SSD

Een kapot scherm maken
Nieuwe accu / Adapter
Kopen nieuwe laptop

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Wanneer zijn wij open voor u?

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Maandag t/m zondag 
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Op afspraak
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur. En op Maandag, zaterdag en zondag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?