Wij zijn open, kom gerust langs!
010-5013222 (Algemeen nummer)
info@it-skills.nl

WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoud

Zodra uw WordPress website is ontwikkeld is het belangrijk dat u uw website onderhoud. Dit kunt u zelf doen of laten doen door IT-SKILLS NEDERLAND. Wanneer u niet over voldoende kennis beschikt met betrekking tot WordPress, raden wij het af om het onderhoud zelf te doen. Dit vergt veel kennis van bepaalde onderdelen binnen het WordPress CMS. Wanneer u een WordPress website niet onderhoud loopt u het gevaar dat er hackers aanvallen zullen worden gepleegd jegens uw website. Ook zullen er spam attacks plaats vinden. Met als gevolg dat uw website niet meer goed zal functioneren of zelfs wordt geblokkeerd.

WordPress plug-in bijwerken

WordPress maakt gebruik van verschillende plug-ins, deze plug-ins zijn van groot belang voor het goed functioneren van verschillende functies binnen uw website. Wij nemen even als voorbeeld de meest gebruikte plug-ins door ondernemers binnen hun website. Wat vaak wordt gebruikt zijn plug-ins voor bijvoorbeeld: webformulieren, anti-spam, login(s) en foto gallerijen. Al deze verschillende plug-ins dient u met regelmaat bij te werken binnen uw WordPress Dashboard omgeving. De gevolgen zullen niet te overzien zijn wanneer u dit niet doet. Wanneer u het niet doet zal uw website waar de plug-in wordt gebruikt niet werken en zullen er errors ontstaan. WordPress plug-ins bijwerken behoort tot onze taken wanneer u er voor kiest ons uw WordPress website te onderhouden.

WordPress Onderhoud

 

WordPress thema's

In bijna alle gevallen is het zo dat er tijdens de ontwikkeling van uw WordPress website gebruik wordt gemaakt van een WordPress thema die geschikt is als basis om een professionele website te maken. Er zijn betaalde en GRATIS WordPress thema’s die overal op het internet worden aangeboden. Binnen deze thema’s worden verschillende onderdelen aangeboden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gastenboek, klanten ervaringen, uw diensten en producten, slider(s), prijslijsten overzicht, website kleuren en nog veel meer. En wat vooral belangrijk is bij een thema, is de uitstraling, ook wel genoemd de lay-out. hier wordt vaak naast de functionaliteiten bekeken en beoordeeld bij het kiezen van het juiste WordPress thema. Dit thema past dan het meest bij uw business!

PHP en WordPress versie updaten

APHP is de servertaal die gebruik wordt in samenhang met uw database. En in deze database worden al uw website data opgeslagen. Het PHP script waar de WordPress website in is geschreven zorgt ervoor dat de website zal blijven draaien op alle fronten. Een PHP script zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld data kunt ophalen en weergeven, maar ook dat uw buttons werken binnen de website en bijvoorbeeld uw teksten  worden weereggeven binnen uw WordPress website. Het is dus van groot belang dat deze PHP script up-to-date blijven. 

Dan komt ook 1 van de belangrijke aspecten binnen de WordPress website wereld. En dat is misschien wel de aller belangrijkste! Je WordPress versie updaten, dit houdt in dat u er voor moet zorgen dat u steeds de nieuwste WordPress versie blijft gebruiken. WordPress brengt met regelmaat een nieuwe WordPress versie uit en zal deze beschikbaar stellen binnen uw dashboard omgeving. Wij raden het u aan om ook dit door bijvoorbeeld ons te laten bijhouden. En ook dit onderdeel zit verwerkt in ons onderhoudscontract.

Spam Attack en webformulieren binnen WordPress

Vandaag de dag zijn er veel hackers actief en de zogeheten DDoS aanvallen. En dan heb je ook nog spambots die het world wide web doorzoeken naar website(s) die onbeveiligde webformulieren gebruiken. Zij vallen uw WordPress website aan door valse aanmeldingen en inschrijvingen uit te voeren doormiddel van uw formulier binnen uw website.

Het is daarom van groot  belang dat uw webformulieren binnen WordPress goed beveiligd worden met de zogeheten CAPTCHA of Two factor authentication beveiliging. U kent ze wel de bekende rekensommen (voorbeeld: 1 + 1=?). Of klik de foto’s aan waarop u een verkeersbord ziet. Op deze wijze wordt u gezien als een identiteit die daadwerkelijk iets in heeft gevuld op een website en wordt u niet gezien als bijvoorbeeld een spambot. Wanneer u ervoor kiest om door ons uw algehele WordPress website bij te houden en te onderhouden zullen wij alle eerder genoemde aspecten keurig bijhouden gedurende de WordPress website onderhoudscontract periode.

Waar kunt u ons bezoeken?

IT-SKILLS NEDERLAND
Julianastraat 41-B
3161 AJ te Rhoon
Telefoonnummer: 010-5013222

IT-SKILLS NEDERLAND
Burghse Ring 1
4328 LK te Burgh-Haamstede

E-mail: info@it-skills.nl
Website: www.it-skills.nl
KvK Rotterdam: 24490323

Waar kunnen wij u mee helpen?

Internet / Netwerk installatie
Printer installatie
Smartphone reparatie
Glasvezel installatie

Antivirussoftware
Back-up maken
Bestanden redden van HDD
Plaatsen van SSD

Een kapot scherm maken
Nieuwe accu / Adapter
Kopen nieuwe laptop

Recensies van servicebedrijf IT-SKILLS Nederland op www.zoekcomputerhulp.nl

Wanneer zijn wij open voor u?

IT-SKILLS NEDERLAND (Rhoon)
Maandag t/m zondag 
09:00 tot 17:00 uur.

IT-SKILLS NEDERLAND (Burgh-Haamstede)
Op afspraak
09:00 tot 16:00 uur.

LET OP! Wij hebben pauze van 12:00 tot 12:45 uur. En op Maandag, zaterdag en zondag zijn wij alleen telefonisch bereikbaar.

Open chat
1
Kan ik u helpen?
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?